Do you like my blog?

Monday, November 30, 2009

H6P5 Kolej Matrikulasi Pulau Pinang 2008/2009

THE TYPEWRITER : Idati Malek on Monday, November 30, 2009
TYME KASIK ADIAH KAT PUAN IJAN..

TALENTYME I GUESS..



MY CHEMFREN.....



BUNGA TU MMG PAKLONG PUNYE..AKU PINJAM JE..



DPN MASJID KAPITAN KELING, PENANG...



DI TEPI PANTAI YANG INDAH..



BOYS H6P5



PERAK MALI....



BULATAN MERAH : PAKLONG YG KELAPARAN..HAHAHA 
(mampu plak aku mkn seblah musuh ketat ni..hehe)

Di mane di dalamnye ade Puan Ijan yg disayangi…(u rock our BIO Class!!)even its bio, still rock..hehe
KP kite yg paling macho(tp tyme orientasi aku x suke dye..)…DIN!!!! Bakal doctor kite..
PKP kite yg kiut-miut cm kueh apam yg kaler pink tu, ATuL, ader jauh kat UNIMAS skrg…
Wakaka…
Kawan ku yg amat senyap tyme orientasi. Dan juge hari2 yg seterusnye,tp hakikat nye dye x la senyap sangt…ko semut ann?-MAR…rajin2 la stain ko punye bacteria kt UM tu..hahaha
Si ceria yg menceriakan hari2 aku…aku gembire bersama mu .ko kacang ann?-PIKAH PKR!!!...teruskan undi parti anda…ko n bio x dpt dipisahkan ye?moge2 dpt bf klate..wakaka..
MOllusca…haha…sOpan santun!!!!aku suke kamu..bilis selamanya.. LELA..bkal kaunselor, nty kite jmpe..ko kaunseling aku ke, aku yg kaunseling ko..hahaha..end up, sape kot yg gile dulu?..ko..!!!
Bakal CikGu MatH..nty ajar aku lagi ye, kalo aku nak la..hahaha…aku salu tiru tutor dye..wakaka..tp atul salu rebut ngan aku..!! ADA..UPSI di hati…
Sepet2,..potpet2…itulah dye kawan ku NAB!!!..hehe…ni bkl jd Puan Ijan nih..al-mklum la cikgu BIO..
Tinggi, tp bukan pokok kelape mahupun tiang lektrik…ske melawak, tp bukan artis sitcom pun,..hahak..h6p5 ceria kerana anda di dlm nye juge…ang memang sewel.. PAKLONG..rajin2 la mkan pasni, jgn memilih2..ang da la skeping..hahahaha!!!!
Kalo sebut name ang, yg terlintas kat pale..citer korea..games..laptop..kimia..pastu pakar kena drop..ang la tu..hehe..sory sebab aku salu drop ang..lgpun ang suke wat slenges je, perasaan x dpt ditafsir..huhu.. SIFU..ni pun psai Bio gx..
Pharmacist kite!!!!....suke mengarut bile jumpe aku..mcm2 la cter dye..jmpe aku je ade je nx bebel kan?ape salahku?..adekah?adekah?...ish3.. USHER@ECAH…jaat2!!!!
Walau satu sem je kenal, tp xpe..memori still ade.pak lawak antarabangsa ni…slalu bkepit ng PakLong…dia lah SYAHIR!..our future lawyer!
Cakap x supe bikin..aku salu kutuk ko ann..haha..sowy2..aku mmg jaat,,aku tahu itu!!!..x perlu kaw bkate2 lagi.. APIC
Ske buat2 merajuk…mnyampah aku…jentik telinga laju2, pdn muke..hehe..gurau2…jauh kwn ku ni kat UNIMAS..huu…bile lagi boley jumpe, ko x blnja pun aku lg ann? BALKIS.
Anak ustazah….huhu..dgr citer ade BF baru..sian sifu..hehe..minah kedah, tu dia ckp pekat gila..dye antaq msg kat aku, aku x phm..haha.. FATIN..
Lalalalalalala….ape tah dye ckp aku x fhm…cm ketapi…cmne eyh naK ckp…cm bullet train kat jepun tuh..kalo nerves, lagi laju dye ckp, cm kene kejar antu…hehe..cpat kcik aty minah ni tau x..hahaha…aku rindu mu,, AIN…bio2 gx..em
Bakal VETERINAR kite……aku nak sngt ko punye kos tu, tp aku da suke da ngan kos aku skrg…hehehehe…ye, aku rindu ko yg baik itu…xtaw la skrg kalo da jd evil ann…hehe ..YANA
Dx USM nih..huhu….bio gunaan..ape tu?ubt gune2 ke?...hahahah..gurau2 je beb…rindu la nak pi pasar mlm sesame…hehe ..BIAH.
Kite bkl bekerja dlm environment yg same la nmpaknye nih….ko physio, aku OT..hahaha…aku ase, patient tu lagi parah bile kena treat ng aku n ko..hehehe…ko ajar dye jlan, aku ajar dye menari ye…shuffle punye..huhuk ..PQA TINGGI..
Ni, aku mmg rindu dye…gile2 punye makhluk asing..suke gelakkan aku…awek ko ade kat cni ha…hari2 aku nmpak dye..hehe..CHUAH SUN CHIN…saye xnak dtg hospital yg u keje….nty kene bnuh plak..hehe
Rakan seIPOH aku..kite salu balik ipoh same2 ann…huhu…nty bg la pakai braces free,…nak yg kaler2 punyer tao….u kan dentist…same UKM lak tuh..huhu ..VJ
Kecik2 yg bnyak mulot…wargghhh…lame ilang beb.. MIMI
Senyap je,,,…kdg2 senyum…misteri… QIAN YEE

Last but not least,.....yg selalu pi kafe ngan atul lepas2 kelas..jeng3x....NOR.......mak cik nih sensitif...tp x tunjuk...pnyabar org nyer..ckp lembut je kan..(yeke?)...dlu2 aku ingt dye sombong...1st tyme aku nmpak dye gmbire adelah bile dye tngok tarikh besday aku, same plak ng kwn dye..hehe...amende la mak cik nih.....aku tngok NOR cm relax je, xder mslah, wlaupun ade, aku tau tu.....psl W** ko ann..tp xpe la...old story kot..ann?...wlau pe pun aku rindu ng kebaikan ko..hehe
Haha…ader sape2 aku tertinggal?...sory..ingtn terluput kah?...hehehe….
Ape2 pun, memori ni mmg antara terbaik yg aku ada…memori bersama korang……wah…rindu nye…walau pun blaja nye cm gile, tp sebab korang ade, aku rse, da smpurna dah…

0 C.O.M.M.E.N.T.S: