- See more at: http://www.kertasmerah.my/2012/07/panduan-asas-seo-meta-tag.html#sthash.YveKx12V.dpuf Fish Spa | Hutan Kabut

Idol!

Facebook HK

Tuesday, December 29, 2009

Fish Spa

THE TYPEWRITER : Idati Malek on Tuesday, December 29, 2009
Ikan Di Kaki

hahaha...aku, hana n Faz saje nak try pi Fish Spa.Kebetulan kat TS murah je.RM5 utk 15 min..jadi la, nak cube.Kalo nak pi spa cm Spa Q tu, kayap la aku.hehe..so, pi la spa yg ade ikan makan kaki(cm takut je...~)...xde ape yg aku dpt melainkan mjerit2 kat c2(bukan jerit cm kawad tu!!)...aku rase sbenanye ikan tu menakutkan.walaupun dye kecik, tp mengelirukan otak aku selame 15 min.
Tapi pastu kaki rase ok la..(kot~)...

Hana dan Fazz yg gile Girlie menghasut aku b'shopping sakan.Tapi x la sakan benor ann...haha...melayang2 gx la duit aku.

kasut yg x mungkin aku beli.
hoh, gile klaka.

3 C.O.M.M.E.N.T.S:

~MiNt~ said... [Reply]

ak pn try bnde ni.haha..ade la 2 kali ak g..sbb xdak keje..busan sgt kt ts tu..hak3...tp bau ikan die hnyir doe..aritu ak g tu..siap ad ikan mati g..n pling siot bile enset ak trut tjatoh lam kolam tu..huk3..bengong~haha

fadzlina said... [Reply]

xley bla skali mereka sgt menggelikn bile mnjamah kaki aku scare berjemaah!

idAti mALek said... [Reply]

teruk btol mint...ko pi kdai yg mane?kdai yg aku pi xde bau hanyir pun....hehehe....fazz, kaki ko mnjadi fevret.kot..hahak