- See more at: http://www.kertasmerah.my/2012/07/panduan-asas-seo-meta-tag.html#sthash.YveKx12V.dpuf Holiday Destination : Shah Alam-Setapak-Ipoh | Hutan Kabut

Idol!

Facebook HK

Tuesday, December 22, 2009

Holiday Destination : Shah Alam-Setapak-Ipoh

THE TYPEWRITER : Idati Malek on Tuesday, December 22, 2009
Mak aku kate cuti ni aku banyak jalan2..mane ade aku ase cam x la banyak mane..(x baik lawan ckp mak tau!!)..duit aku, x abis banyak pun tau..!
So, aku mule kan ng Shah Alam..tido umah mak teh..pi sunway lagoon..tiket bapak mahal gile.RM58, dposit rm10.aku ase cm "perlu ke?"..balik dari sunway, aku ng cousin termenung, mngenangkan duit da bnyak abis.haha..(ingtkan x sedar diri td)..yg best main kat c2, sampan tu la...huhu~..syok gx.tp x trauma la, aku ase solero kt genting lg nx tcabut jntung aku..sape x jerit mmg mslh la..yg lain2 bese je..roller coaster x bape ngat.skdr nk jerit ngade2 bley la kot(tp bkn aku eyh!)..cousin aku siyesly penakut, main dinosaur trbang2 tu pun nx jerit cm naik solero.x phm aku...the next tyme aku pi cni, 10 thun lg la kot..buat rugi je pi salu..hehe..dah la mkanan mahal gle...

ni la sampan tu...x ramai yang berani main..hehe

continue pi Setapak...umah akk aku.act aku xmao pi.tp nak teman akk aku tu takut tggal sorang2 kt umah wktu mlm..husband dye keje mlm.so, wktu siang dye keje, aku ng nana(kakak aku lg sorng), pi la jln2...xder keje btol la..klcc,mid valley..tu je la.

 
 picaz ape tah muke x ready.....

last but nOt least, kuar same2 ng my old buddies..bainun mari..huhu..mcm2 keje la..aku naik bus je sorang2 dr gopeng, salu ade ajeera..tp ajeera da balik utm..pe la utm, cpat benor balik..kitorang main game kat capcom, lpas tngok twilight new mOon..(huu....ksian jacOb, bella jaat!!)...jalan2 je, shopPiNk..beli2 makan n balik....mlm aku nangis2 psl 1 sbjek.(ah forget it!)...rupe2 nye sume org pun result 2x5 je..pnat je aku sdih2..tp xpe la..FiGht 4 tis sem!!


coin x masuk toksah berangan la weih..hahah


aku fight ng syah yg dah x control ayu dah mase game ni..hihi


sampai2 makan dlu..hehe

3 C.O.M.M.E.N.T.S:

lehatuanahmad said... [Reply]

jalan sakan ko ye

ajeera said... [Reply]

aku xde. huhu :(

idAti mALek said... [Reply]

jalan sakan tu xder la kan.....hahak...tu la jeero balik awal sangt