- See more at: http://www.kertasmerah.my/2012/07/panduan-asas-seo-meta-tag.html#sthash.YveKx12V.dpuf Orientasi UKM | Hutan Kabut

Idol!

Facebook HK

Thursday, December 24, 2009

Orientasi UKM

THE TYPEWRITER : Idati Malek on Thursday, December 24, 2009
Mungkin agak lambat aku nak citer sal ni..tp xpe, juz sharing sket2 stOry...

Benda aku da msuk 2nd sem da kt UKM nih....pape je...

Once, I got to know dpt masuk U mane adelah via sms...dye tulis UKM ng kod kursus..aku x ingt..aku ingt dpat course Diet...(hah..mampus aku kalo betul2 dpt..)

then aku pi umah ajeera gune tenet(umah aku xde tenet!!), baru aku tau kos nye...kos TERAPI CARA KERJA....mmg la aku mohon, tp aku pun x bape nak phm kos cmne nih?.....aku ase Ajeera pun ttanye2 ape bnda la Terapi Cara Kerja tu....i dun know how 2 xplain...(skrg tau dah!)...

sminggu orientasi kat Bangi, baru pindah kampus KL...kolej aku Kolej Tun Syed Nasir(KTSN), bjaye mnjadi kolej tbaik tyme orientasi nih...pdn muke Za'ba..kalah..(kolej kakak2 aku ni,...~)hehe...

tyme orientasi aku tumpang Kolej Keris Mas..dah le tyme tu kcoh2 kat Keris Mas ader budak kene H1N1..

bertolak dari Bangi, naik bape bus eyh....lupe...ader polis iring la plak...(aku ingt msuk jd anak raje je kene iring ..hehe)..

smpai KTSN, aku ase "alamak, kcik nye....giler x best"...tp skrg aku find out cnilg best la..haha...

n sminggu aku kat cni, demam teruk gile,,,...aku ingt kene H1N1...da nak tulis surat wasiat da...rupe2 nye pnjg lg nyawa aku..alhamdulillah...~

dan skrg kat cni lah aku,....masih dgn muke comot2 cm kt skolah, walau da kat kl(yg konon moden).....tp akhlak x bbape nak moden kot..he~

aku yg comot

da mcm ape je aku tengok

berbaris2 cm budak sekolah.

dalam DECTAR

gambar wajib ditangkap

hehe.

muffin ku yg penyek di dalam beg.

tangkap gambar kasut je, muke xyah, da itam da time ni.hehe

kali pertama outing kat KL.

Merayau2 pade mlm ke-4 kat KL hanye utk cari ATM..nak bayar duit buku,.....



tak faham betul la...




2 C.O.M.M.E.N.T.S:

fhad fhadzilah said... [Reply]

Weh aku dok menyelongkar blog kau. Bahahah. Muka 1st year! Aku ingat lepas keluar malam tu esoknya aku ngan Najwa demam seminggu! HAHAH..

idati said... [Reply]

@fhad fhadzilah

rindu aku ke smpai selongkar?hahahah