Do you like my blog?

Saturday, January 2, 2010

Berpoye2 ke berpoyo2?

THE TYPEWRITER : Idati Malek on Saturday, January 02, 2010
Helo2...
disebabkan minggu ini adelah yg terakhir(sem ini) bg kami student OT utk relax2 pade ari khamis, jumaat, sabtu n ahad, kami telah m'gunakan peluang ini utk b'poye2 atau lebih tepat lagi, berpoyo2..di Midvalley.

Act, aku xmao klua dah. aku nak melengkar je kat bilik. tp mereka ini yg begitu prihatin thadap kebosanan aku, tlah mngetuk2 pintu bilik J403 dgn begitu smngatnye.x mampu aku mnepis, wlaupun hakikatnye, aku nak tidO lagi..ish2...baju sebaldi kot x basuh.(kantoikan diri sendiri..)

1 yg aku x suke pi Midvalley, aku x suke naik ktm. gile lmbat, sesak.


aku cume photographer.
KTM KL Sentral

Solat kat KL Sentral.surau tambahan bagus, aku suke.sbb xde org sngt.(hehe.).bnyak songel aku ni.

Kenape tah kali ni aku nmpak Midvalley cantik sket dari dlu.(agaknye effek dlu pi ng kakak aku, tu yg x cntik tu...hahaha).perut aku da berlagu2 tyme tu.lagu ape ke, mcm lagu The Beatles.aku pun x tau bile perut aku dgr lagu The Beatles.tau2 da pandai nyanyi..tngokla perut sape.(mengarut2,,~)

Makan kat Rasamas.Fish n Chips, ok bley tahan.tp aku nak nasik putih ng ikan masin, lagi sdap.(huu~)


muke lapar + mengade2 = ade ke?

Fazz, yg begitu b'sungguh nak main kat arked, aku pun follow je.(kalo korang tngok muke dye, mmg excited abes).aku cume tngok, last2 baru aku main, basketbll.kami ade pegi main Boling.2 game jadi la.tu pun mahal kot.makan malam Kampung Fried Rice.Gile pedas.terseksa jiwe aku.


Ke'excited'an jelas terpancar di wajah mereka.

Menangkap gambar sendiri kat pokok2 krismas yg terhias.(bosan la, asik pokok krismas je, letak la pokok tebu ke, pokok kelapa sawit ke..baru Malaysia)


Sbb peace da xley buat, cube tngok gaye jari sume same.

Dan juge tandas.Cermin tandas mangsa bg budak2 poyo.


Kot la lawa sngt toilet tu.

Kete idaman aku.
Tapi x jumpe pun...

Ni je aku jumpe.

Smart kan?
Aku tau...hehe

Balik KTSN.dkt kul 11 baru smpai.Kat bilik Dayah xde.
Rupe2 nye, bley plak pi smbut New Year.Wah...xsangka aku.

2 C.O.M.M.E.N.T.S:

fadzlina said... [Reply]

oh!mke aku men game sungguh marbeles!
lawa r ko edit..hehe

idAti mALek said... [Reply]

oish~~~
aku suke edit m'edit nih...
nak jadi muke cm cipanzi pun aku ley buat....~wahahahhaha