Do you like my blog?

Thursday, January 21, 2010

Lunch at Puri Pujangga

THE TYPEWRITER : Idati Malek on Thursday, January 21, 2010
I’m wearing the maroon baju kurung wit songket(chose by M.Ridwan, my hearties...talkin’ bout colour.)
Sangat lapar pagi tu, kat dlm klas Mr Gan x phm pape.aku pk nak mam je. Hahah.
Rase  mase mngengsot2 cam siput sedut je nak tnggu klas Mr Gan abes.siput sedut pn lg laju.
Fazz yang baru bangun tido.
Loct : TIBE, subject : Komunikasi & Kaunseling.

Main baling2 kapal terbang kertas kat dlm TIBE..hehe(bosan giler...)
Nani baling kapal terbang kertas tu masuk dlm beg senior diet laki...hahaha...klaka gile muke senior tu...!!!!!!
Yg Mr Gan asik "Oi2.."kat dpn....dah kitorang duk main2 kat blakang.
Pka ng Ecot bley la plak kuar nak beli kasut time tu..hehe..(sbb pkai sliper la plak pagi tuh..hehe
Then what.abes tu mmg la, heaven.(uuuuuu~)
Baik la plak muke2 nih...hehe

 
Ni dia budak2 OT.bajet melaram.hehe(muke baik je, konon la..hehe)


Saje nak bergambar ngan che' mek klate nih.(xde kot pix ng dye lg)

Naik bus UKM, pegi Bangi.aku ketuk kepala dhines ng beg.muke dye cm nk nangis.(knp aku ktuk eyh?)
Huhu.aku ase dye carik pasal ng aku kot.
Kerusi belakang dlm bus : untuk budak 'baik'  je..(wahaha!!!!!)
Sampai UKM Bangi, bangunan sblah Puri Pujangga tu under construction.ape la aku da pakai vogue2 nih
..vogue la sngt.hehe.kene lalu kat tanah2 yg lekat2 kat kasut.
Seblom mkn kene blaja dlu(perut aku da xley sabar.gile, da la x breakfast pape td)
Smpy ngantuk2 aku tggu.Pstu bermule la mkn2.
Sedap nyeeee!!!!!......Isma mkn ng cepat.Pqa tcekik2..hana slh pgg pisau-garfu.ecot kontrol2 lak.
Aku je normal..hehe
Seekor daun di dalam sup aku.

Roti Marrie versi mewah.(fahaman sesat)

X bubuh lagi black pepper sauce, aku da mkan laju2...(hehe...)


i like tis one.sbb ade sos vanilla.(seb bek bkn sos cili)

 
mengintai di balik gelas....huhu....(sungguh xde keje!)

::::makanan simple2 je sbb ni klas, bkn majlis sebenar..huhuk::::

Meja aku : aku, Hana, pQa, ecot, Isma.
Kitorang smbang ala2 mak datin(saje je nak gurau2…)..contohnye :
dati : eyh, u tau x husband I baru balik dari London?
Hana : oh yeke?..i dengar dye jadi duta kat sane?
Dati : baru je dpt offer. So pasni I salu la pi overseas.pqa, I dgr u punye bf pn keje overc kan..

Pqa : tolong la korang nih!!normal la sket…..(nmpak nye pqa jeles ng 'kekayaan' kitorang..hahahahah!!!)
Dan waiter tu tersenyum2.aku ase sbb dye dgr kitorang duk merepek2..hahaha…
Seronok makan…hehe….kenyang.alhamdulillah.
mak cik ecot yg kontrol.
 
pka yg buat2 normal je nih...(oh gosh!!!)
 
isma yg pantas!!!!!!
 
hana yg sombong je gaye nye.
 
aku x larat tngok gambar aku....(huuuu~)

bercanda plak minah 2 org nih....!!!
 
pose laju2...nty kene perli plak...hehe
On the way balik KL, ade lori tergolek tepi jalan.ish3….
Lori yg malang tersebut.(terpanjang plak pix nih)

Ecot hepi duk tepi tgkap,dpt tngok UPM mse on d way tu.(org cakap, kalo rindu tu, x dpt tngok org tngok bmbung pn jd la kan…)hahahah….ecot tngok bumbung UPM je la, bf nye x sdar pn dye lalu kot..heheh
jumpe kura2 yg manja..aku pgil dye "ayang..ayang.."..dye dtg kat aku...comei sangat99...rase nak cubit je dye laju2,....huhu(bley ke cubit?)..dye lapar, makcik cleaner x kasik makan(bg kat aku je la jage kan senang)

Kejap je da smpy KL.x smpat aku tdo..Balik bilik, pitam terus.huhuk.


2 C.O.M.M.E.N.T.S:

fadzlina said... [Reply]

mangkok ltak gmba aku tdo!

idAti mALek said... [Reply]

nsib baik x letak gmbar yg tdo btul..huhukkk......tu ok la...yg da bngun dr tdo....mwahahahahah!!!!!