Do you like my blog?

Sunday, January 31, 2010

Pesta Ang Pow UKM KKL - Satu Malaysia

THE TYPEWRITER : Idati Malek on Sunday, January 31, 2010
Persembahan kami dikenali sebagai Satu Malaysia.

Our group members terdiri daripada 3 Melayu, 3 Cina n 3 India.

We are : Ah Leng, Lisa, Su Chin, Idati(it's me!!!), Isma, Nani, Roopini and Devan....

Sangat seronok keje ng dorang ni......

Kami nyanyi lagu Bai Nian...n Satu Suara...

Aku pegang Mic(poyo nyer,,,...)..sore x marvellous pun...huhu.....

 
Dengan Ah Leng yg gembire...

Gile2 jap.....

in lurve????who???

aku nak nari tarian singa...ok x???wahahaha

takut nye...~

At first agak nerves, tp bile real performance, x ase neves pun, ase sronok x nak turun dari pents pun ade gx..hehehe......

Satu Malaysia mendapat sambutan....walaupun kami berlatih dalam tempoh x smpai sminggu sdg kan performnce lain da blatih dgn lame....(bngga la sket kan...~)

Suasana yg seronok n cantik dlm dewan...budak2 chinese nih kalo buat keje bsungguh2 betul....sampai performance pun senior nak pantau gak....takut x menarik.....hehe....nak menari zapin n joget pun, senior chinese tu yg ajar kitorang dak2 Melayu nih....klaka sngt...huhu.....malu sket la...(aku menari poco2 tau la...)

Persembahan bnyak yg menarik......ader tarian singa lagi..huhu...seronok..tp ksian lak aku tngok, singa tu tergolek plak dari tiang tu....mesti sakit......~

Sume org wajib mekap....bbudak chinese nih swoh trun mekap kul 5.30 ptg...performance lepas isyak...apekehe??...sudahnye aku janji ng dorang, bebudak melayu mekap sdiri....(mcm la aku terer sngt....)..aku da buh mekap kat muke(ikut style aku la...), tp dorang tnye "Idati, kenape x mekap???"...susah payah aku mekap, ish3.....sedey I....

 
with Chuah Sun Chin my ex-classm8 in KMPP....same in orange color..

Isma, Nani, Su Chin, Idati, Lisa

aku : Tahun Kuda kan????..1990!!

Bile kami naik stage, rase sngt sronok.....sbb bwh da gelap....aku ase cm lari je lagu ng muzik aku nyanyi, tp org kat bwh tepuk2....blasah je la...hehehehehhe..........

Turun stage ase sngt lega la.......huhuk!!!!!!!!!!!!

Btw, u guys are great n supportive.......love u all...
 
ng Hsing yg seksi....huhuk....~(gmbar kabur lak..)

terserlah ke chubby an muke....~ 

 
This is us!

0 C.O.M.M.E.N.T.S: