Do you like my blog?

Friday, March 5, 2010

Demo Silat Gayong KTSN UKM KKL

THE TYPEWRITER : Idati Malek on Friday, March 05, 2010
Demo Silat Gayong pertama dalam hidup aku, pd 27 & 28 Feb.
27 hb kami cume buat Bunga Tanjung, manakala Silat Cekak wat full performance. I don’t even care. Tgn aku cm kena Parkinson, ape kene tah cacat plak ari tuh.
Dah la muke nak ketat je kott.

 srikanda & srikandi silat gayong KTSN UKM KKL

28 hb, ari yg bermakna .
Pada pukul 3 lebih ptg 28 hb feb 2010 di astaka taman tasik titiwangsa, kami kena wat demo silat gayong. Aku lupe bwak stoking. Ish3. Kaki aku ase cm sotong bakar kot. Tp separuh masak je la. Hehe.
X dapat focus, terlalu panas. Tp aku ade photographer special ari tuh, aku invite dr Bukit Gambir. Hehe

Mule2 bunga tanjung. Lepas tu asas gerakan. Aku bley plak terkantoi tp cm kelam kabut lak cover. Tah pape je. Panas punye pasal.
Wat combat. Sekali lagi kepala aku. Ouh, tidak. Gelong selama beberapa hari, nak menelan pun sakit. Tp korang bukan tau pun aku sakit cmne. Diam2 sudah. Hehe.
Syima bley plak wat lawak. Hehe. Argh….adeyh….x tahan nak gelak. Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha

Pemecahan aku berdebar gak la. Takut x pecah. Nak dekat turn aku tu da LUBDUB2 cm nak pecah jantung aku. Haha. Alhamdulillah OK je. Xde kecederaan ape lagi kehilangan nyawa mahupun sel2 yg terbabit. Congrats to all kerana memecahkan genting2 tersebut terutama pikah yg pecahkan 2 genting sekaligus. Jangan risau, saham x jatuh nye.
Diakhiri dgn golongan 10. Pika x puas ati xley angkat kaki tinggi. Aku tengok aku pun cm cacat gak la.

Cube bgtau bile nye aku x nmpak cacat? Heheh.
Petang ke mlm, jalan2 ng wan n farid. Hee~
Nice & wOnderfuL day I have. Luv it.

 bhgia betol.


diam.


ape aku buat tu??


muke ketat.


sume redha je.


muiz tgh nak fokus.


taekwondo juge ade seblom kami.

Kredit to Mohamad Ridwan for taking our pix & vid during the Demo.
Kredit to Farid, 4 being our photographer. hehe


photographer kami.
import jauh ni...hehe

0 C.O.M.M.E.N.T.S: