Do you like my blog?

Thursday, March 25, 2010

entri buat semut & kacang

THE TYPEWRITER : Idati Malek on Thursday, March 25, 2010
aku boleh pulak TER rindu dengan dua orang ini. sila padamkan lampu untuk earth hour kan mata aku supaya aku tak memikirkan anda berdua lebih lama. dan sedih sorang-sorang. ish ish ish uish.


                    :::::: Mar, si semut UM::::::::::                                ::::::Pika , si kacang UMK::::::

aku teringat kite study group bersama, makan kuih sama-sama time rehat, pegi toilet pun same, tengok dan gelakkan orang sama-sama, mengata orang lagi la bersama, pegi pasar malam pun nak sama2, beli makanan kat pasar malam pun nak sama gak. nasib baik la baju tak salu sama, karang jadi boria plak, tau la kat matrik penang kan.
sedih la plak aku pk kan walau pun waktu singkat, setahun je, aku rasa waktu berkualiti walau aku study tak sebagus korang dua.  apa-apa pun realiti nya aku tak boleh nak tengok selalu gambar kat matrik, nanti aku TER sedih secara tiba-tiba sampai kena insomnia. hehe. ok. itu je.

0 C.O.M.M.E.N.T.S: