Do you like my blog?

Wednesday, March 17, 2010

Kurasa Raksasa

THE TYPEWRITER : Idati Malek on Wednesday, March 17, 2010
adakah aku menjadi raksasa?
tidak sama sekali. hahaha.

da 3 hari aku macam orang gila.
printer aku rosak, laptop non-genuine, merit aku sikit gile padahal apa yg aku masuk org lain masuk, assignment jgn ckp la berlambak2,exam da nak dekat,banyak lagi benda2 remeh yang merengek2 ngan aku contohnya resume nak anta la, nak wat borang ni borang tu.ouh hell.

da 3 hari jugak aku pandang orang macam nak telan, sama la macam raksasa kan?
tekanan emosi yg melampau aku x faham.
sangat serabut. sampai aku x fokus langsung kat kelas.
jadi aku penat jadi skema ikut telunjuk orang, aku ponteng kelas.
jadi jahat sekejap, bia la aku pun sakit gak.sakit mental buat sementara.
sape ckp aku sihat.
esok aku nak tengok movie, xnk pk masalah. 
selamat tinggal assignment.

ni dye pesakit mental sementara tu.
berani tgkap la.

4 C.O.M.M.E.N.T.S:

ajeera isa said... [Reply]

haha. aku pon sme. cm dh gle ni ;p

idAti mALek said... [Reply]

huk2;.......aku bukan macm, tp mmg dah pun

datin le~ said... [Reply]

mmg akn gler sal assgmnt n klo pkir sal final..huhu..asgmnt grup..ngn grup mmbe yg cengeng2 sume..lg btmbh gler jd nye..huhu

idAti mALek said... [Reply]

haha.....aku akan jadi gile sebenar agaknya la....