- See more at: http://www.kertasmerah.my/2012/07/panduan-asas-seo-meta-tag.html#sthash.YveKx12V.dpuf Prom Prang Prom....!!! | Hutan Kabut

Idol!

Facebook HK

Tuesday, March 23, 2010

Prom Prang Prom....!!!

THE TYPEWRITER : Idati Malek on Tuesday, March 23, 2010
pesona. bukan aku nak menaip pasal watak yang mempesona, peribadi mempesona, akhlak mempesona mahupun proton personna.apatah lagi kisah terpesona aku pada seseorang(erk??)

apa yang aku nak highlight adalah makan malam kolej aku yang indah itu yang diberi nama Malam Pesona Alam bertemakan Prom Night.

  ok, ini banner aku buat, bukan banner rasmi.(hodoh kan?)

boleh korang agak macam mana kalau aku yang pakai baju ala-ala Liyana Jasmay pegi prom?

 cute nye.

ok, dia tidak muncul di majlis kami. sakit perut kot...(ayat cover, jemput pun x penah..hehe)

ini melampau sket utk aku. (melampau banyak kott).

simple, tp?

mcm rockstar pun ok kan?

nasib baik dak melayu x pakai camni mlm tu. kalo x aku cincang.(mcm bagus je aku)

ouh jangan sekali membayangkan aku mcm ni.
sebab aku sendiri tak sanggup nak bayangkan, mungkin ibarat bungkus nangka. (hahaha!!). mak aku mungkin akan menembak aku barang sedas dua setelah anaknya ini membuat perubahan drastik bila duk Kuala Lumpur yg sememangnya banyak lumpur.(atau lebih tepat taik burung, dan taik ayam belakang kolej aku).

tak nak skema sangat. cuma aku nak cakap, aku tak makan dengan kenyang pada malam itu (xpe, da kembang dah pun~), sebab aku kena amik gambar untuk newsflash KTSN. dengan kamera sony alpha 300 milik kolej (T.T) , aku pun menangkap gambar mereka(korang sume la!!----dak ktsn je) dalam pelbagai gaya.(ada sesapa x nak kasik aku kamera tu secara free? warf!)

nak tergelak pun ada.  dapat plak ada red carpet, fuh!! memang macam prom. cayalah korang!!! (agak-agak aku ada gaya mamarazzi tak? hehe).

tugas pertama aku & Hana malam itu adalah mencari(menangkap secara tiba-tiba) orang yang dress-up baaaiiiikkk punyaa!! bukan utk dijadikan menantu sesiapa, tetapi untuk ditauliahkan menjadi Prom King & Prom Queen pada malam yang amat mempesona itu. (ouh?)
aku & Hana yang dulu nya berlakon sebagai OKU, kena mencari 10 lelaki & 10 perempuan untuk dijadikan bahan kajian(ouh ey? kesian.)
perempuan, tak ada masalah, lebih dari 10 pun boleh cari. yang lelaki ni, aku tak faham, sampai aku tengok cam nak menyorok bawah meja pun ada bila aku ngan Hana suruh pose.(tak faham~) (T.T)

aku ngan Hana ada gaya cam bapak ayam nak jual diorang ke? hehehe~
 jom tengok fesyen2 yang aku berjaya tahan(tangkap, culik, ugut, dan yg setaraf dgn nya)


mangsa kami yang pertama.(cam nak tido pun ada..erm?)

ok. ini kiut.

roopini yang seksi.(ooppssie!!)

2 orang yg gorgeous aku rasa. ya, memang. dua2 lawa.

zaman kecik2 aku sangat "excited" ngan dress camni.(aku ingat orang putih yang kaya je boleh pakai. tp sekarang pun aku ala2 excited gak atau dlm bhsa tempat aku ala2 jakun)

jari yang luka tidak menghalang utk bergaya. hehe. but still, beauty & vogue.

wow. nampak macam diva kat red carpet. syabas kawanku Izyan !!

sangat kiut dress tu. anak sedara aku mesti suka(aku suka gak, tapi x kan pakai kot,...jgn bayangkan! jangan sekali2!! ingat!! aku cubit guna playar nanti)

sopan & bergaya. kan? ouh,aku nak gak label cmni..huhuk.

kawan ku Fazz yang macam princess. woohoo!~

maybe mekap lagi sikit ok.x nampak cm pale sngt. (pandai je la aku komen, pakai bedak pun failed..ya, mengantoikan diri sendiri)

pose by a lady i called beauty.(sleeping beauty???)..act aku xtau nama.bubuh je la apa sesuai. hehe.

kiut. elegant. smart. bagus!!!

jom tengok lelaki2 yang nasib tak terpupus kat side depan. susah aku nak cari, dorang asik main sorok2 kat belakang.

 senyum yang mahal.(bagus2!!..)

aku ngan Hana yg paksa dia amik gambar. hehe

ce. bergaya la tu.

pose statik dari ipin si pembaca doa makan(minum sekali la, majlis pun!!). hehe.
alasan : x pandai nak pose sorang2. ok aku amik lagi 1 gambar berdua. korang komen.

apa pendapat korang?..
aku : ari tu kemain ko komen gambar silat kitorang ey?

suhardi nampak menyerlah, kat red carpet lagi...fuh!!

dhines yang takut tangkap gambar sorang2(mcm la aku nak jual gambar dia kat chow kitt...hehe..) jadi Hana terpaksa bergambar sama.

i always love white suit.

mangsa terakhir bagi lelaki oleh aku & Hana. bagus2!! menarik.

tempat itu dinamakan Kg Pengantin yang terletak di Jalan Genting Klang. i thought it is in klang, rupe2 nye 10 min je dari KTSN. cis, penat aku berlagak ngan......... sebab nak g jalan2 kat Klang.(i hope she's not reading this).heheh. 

ada bilik yang disediakan. mmg cam bilik pengantin yang ala2 mewah la. so, cuba semak di luar(check it out) gambar2 yang kawan2 aku pose maaauuuutt punye..

 isma yg tampil bergaya.(ce, skema nye ayat daku)

x suka gambar aku.!!!!!(tapi nak gak ada muka kat entry ni..hehe)

isma & Ecot.

pakai tudung tu, muka aku cm kakyong la plak...(warrgghh~~!!!)

spiderwoman yang x tau panjat dinding, panjat kerusi pun ala2 gayat.


fuh..style!

another pose by izyan.(ni belum jadi pengantin lagi..hehe)

katil yang sedap untuk lena doploh pat jam waktu malaysia.(waktu bangladesh dilarang sama sekali)..

bukan gambar pengantin, kan da tulis tu. adoiyai.lagi 1, aku x kawin dgn dorang. ade ke kawin bertiga?(hehe)..pempuan plak tu semuanya...(erk?)

di luar BILIK PENGANTIN, iaitu di TANGGA PENGANTIN, KARPET MERAH PENGANTIN, & APA2 YANG PENGANTIN, ade beberapa pose menarik yang aku nak share.
ok. cute. (ooppss....e  x   p  a  n   d  .......) (^,~)

 ini macam model. setuju x? model minyak cap kapak@minyak murni.(warf~)

beratur cam kat kantin sekolah. fuh. tgh beratur pun bergaya (wahaha!!)..mak cik, ABC satu...~!!!(kantin sekolah ade ABC ke?)

photographer pun nak la bergaya. ksian asik tangkap gambar kome je.(nak tayang kamera yg bukan milik aku.)

lupa plak aku ni gambar mula2 b4 majlis.

hari yang penat, disudahi dengan hujan dan payung aku tercabut namun berjaya disambungkan kembali (pada yg m'gelakkan aku pasal payung, x nak kasi pinjam payung! lepas ni kalau hujan lebat2 korang tak ada payung, aku biar je.hehe.biar aku plak gelakkan korang)

ok. tu je kot. aku ada homework nak buat (cam budak sekolah je).tengok la gambar. tak nak tengok tak pe, tak masuk diagram exam. aku pasti punya, konfem!!. soalan dah bocor(pasal ni je la). hehe

 tgh carik org hensem ...(ooopppssiiee...ade ke?)hehe.

so, ini aku. ada x bakat aku jadi mamarazzi.(poyo! idati poyo! idati poyo!)
ade lagi gambar x upload, belum siap edit lagi. excited sangat nak upload. haha. maybe next time aku upload more goOd pics k.

i felt lonely act.

6 C.O.M.M.E.N.T.S:

fadzlina said... [Reply]

wawawaaa..gmba aku pon ade..hehehe

idAti mALek said... [Reply]

gembira la tu~~~hee

Anonymous said... [Reply]

oke,ko publish gak pose aku tuh
haha
sibek ko edit
lau x hancus!!wawawa

idAti mALek said... [Reply]

alalala......aku x edit pun cantik gak la...~~hhehe

mira z said... [Reply]

ak pown ade:)

idAti mALek said... [Reply]

haha mira....bangga x?...wakakaka