- See more at: http://www.kertasmerah.my/2012/07/panduan-asas-seo-meta-tag.html#sthash.YveKx12V.dpuf Ada Apa Dengan Nombor Lapan? Ong? OiNk2? Oit? | Hutan Kabut

Idol!

Facebook HK

Thursday, April 22, 2010

Ada Apa Dengan Nombor Lapan? Ong? OiNk2? Oit?

THE TYPEWRITER : Idati Malek on Thursday, April 22, 2010
Cik Tagging telah memilih aku. eh silap, Cik Aisha Inani sudah memilih aku untuk buat tag ni. selepas makan-makan yang hebat, aku menari-nari shuffle kan jari aku atas keyboard yg berhabuk ni(hari untuk malas mengelap...!!) mari kita lihat ape ke yang cik tag mahu kali ini dari aku yang tidak berdosa.
 
1. Go to your photo files, select the 8th photo folder.(video xleyh ke??????)
2. Select the 8th photo in that folder.(photo ke 11? 9? 1? xleyh?)
3. Post that photo along with the story behind it. (cerita tempat belakang???)
4. Then challenge 8 blogging friend to do the same. (X CUKUP KORUM LAAA...~)

sekarang aku sedih. kenapa mesti photo ke 8? tak ada gambar aku. (huuuu~). dari kiri isma, nani n fazz waktu dinner kolej tun syed nasir kat Kg Pengantin?(pengantin?)..jangan risau aku tak kawin lagi.haha.ceritanya dorang tengah makan, nak bergaya, tu je. tapi senget plak angle gambar ni kan? ya, yg pasti bukan aku tangkap.(haha! bajet pro,,!!!). dah la aku citer banyak2 pun x best(sebab xde  gambar aku...hihi)

masa untuk challenge orang gusti lengan..eh, tag sebenarnya(mencabar betul....berpeluh..)
mereka yang bermalang terjun kepada (antonim bagi mereka yang bertuah).
 
  1. No idea
  2. Tak tahu
ok. aku tak tahu nak bagi sapa. sila ambil dan bela tag ni sampai besar kalo berkenan. anggaplah beliau seekor kucing ataupun anak rimau yang comel. ok? ciao.

2 C.O.M.M.E.N.T.S:

AISHA SAAD said... [Reply]

hahahaha! terima kasehh eh dati oiii.
kesiannya awat tak dak gambaq hang??
adehhh.

eh mcm mn dekat yang idati kata tuh bleh ade nama aku?? die mmg set cm tu eh??

dah jwb aku kos ape kat shoutmix hg. reply balik kat shoutmix aku okk.

idAti mALek said... [Reply]

gambar aku xde sebab aku x glemer...hahahahahahahah!!!!!!!!!!

macam mana name ko ade, ko la yang tag aku...adoi....!!!buat klaka eyh ko..

dah reply da.hoooo!