Do you like my blog?

Friday, April 2, 2010

Google & Tagging

THE TYPEWRITER : Idati Malek on Friday, April 02, 2010
 Disebabkan aku suke Google sejak akhir2 ni, aku nak main tagging gune Google2. hoho.
Rules: Use Google Image to search the answers to the questions below. Then you must choose a picture in the first picture at the first page of the results, and post it as your answer.
I am :
Nurul Idati. Kau google name aku memang keluar muka aku, hebat kan? hahak

I really want to go to :
Genting Highlands. Naik kabel dan main sampai pitam!!!wahahaha

My favourite place :
Bakery shop. Hoho. Aku memang suke bakery shop!!!!

My favourite thing :
 Komik Zint. huhu. aku suke zint sangat2!!!!
Sampai bila-bila.

My favourite drink :
 air tembikai+susu


My favourite food :
 Makanan yg sedap. aku google gambar ni yang keluar.

My favourite colour :
Banyak warna. (knp kepala patung ni yang keluar????)

I was born in :
Gopeng, Perak.(aku lagi tak faham gambar ni,aku lahir kat umah la oit...)

I live in :
Kg Pintu Padang(att: ini bukan umah aku, x penah jumpa pun!!!)

My school/college :
Bainun, Ipoh (nasib yg ni betul weih!!!)

My favourite story :
 ok. betul la ni, citer KAMI!!

My hobby :
 Melukis. ok, yg ni bukan aku lukis...!!

I want to be :


 A good wife.(wahaha~)

ok, aku x tipu eyh, ape yang aku google tu la yg aku post. x caye google sniri.!

0 C.O.M.M.E.N.T.S: