Do you like my blog?

Sunday, April 11, 2010

Dengan Ini Diumumkan Bahawa.......

THE TYPEWRITER : Idati Malek on Sunday, April 11, 2010
aku umumkan hari ini bahawa aku tidak ada ex boyfriend.. ye aku tak ada ex bf. faham x.
jadi ape masalahnya?
bukan satu masalah besar kan. hahaha.


jadi aku cuma ada satu je bf. dan takkan bertukar jadi ex. 

wah gembiranya aku rasa.

p/s : apa yang korang harapkan dengan entri ni? aku nak cakap ni je. ok. aku nak wat soalan past year exam...babai

8 C.O.M.M.E.N.T.S:

Mr Rulez said... [Reply]

ermmm...bgs2..klu ader 2 pun takpe..;)

idAti mALek said... [Reply]

2 ?


eh....

xnak ade...xnak ade ex bf..x best.

~ Ann ~ said... [Reply]

hahaha.. bagus bagus.. aku pun xtau apa aku harapkan. ^_^

pika ruslan~ said... [Reply]

ko kompem eh ko xde ex??haha
ak pon xde..
ske3~=)

idAti mALek said... [Reply]

ade ex bf...
tapi aku da bunuh dia dah...
ngahahahahaha!!!!!

dgn itu diumumkan ex bf aku da x wujud..(weih jahat nye...)

pika ruslan~ said... [Reply]

ak da biase ng dati yg jhat tuh..haha
truskn usaha utk jd lbey jht yek~

muneey~ said... [Reply]

cane ko bnh ex ko weh?ak nk blaja..nga3

idAti mALek said... [Reply]

cne?
ahha...senang je..
kunci mati ade ann...
ko pilih la mane2 dari 1-7.
aku pilih no 6...
aku rase 7 x seswai...ngahahahah~