- See more at: http://www.kertasmerah.my/2012/07/panduan-asas-seo-meta-tag.html#sthash.YveKx12V.dpuf Orang Gila Lagi Hebat Dari Aku Sebab Aku Separa Gila Je | Hutan Kabut

Idol!

Facebook HK

Friday, April 23, 2010

Orang Gila Lagi Hebat Dari Aku Sebab Aku Separa Gila Je

THE TYPEWRITER : Idati Malek on Friday, April 23, 2010
korang pernah belajar silat? taekwondo? karate-do? judo? tengok burung dodo? atau makan dodol?

mungkin ya mungkin tidak. (dulu mak aku cakap kalau tak tahu buat dodol, tak boleh makan.) mak aku tipu, aku baru sedar beberapa tahun selepas itu, dan aku tipu korang pulak.

berbalik kepada seni mempertahankan diri yang aku cakap tadi.

mungkin ada pemegang black belt taekwondo kat sini. kan? (aku pun. tapi black belt silat la. haha,)

pernah tak korang terfikir satu hari korang diserang?

pernah?

tak pernah?

aku pernah fikir dan pernah diserang, oleh orang yang tak normal atau bahasa ibunda aku 'orang gila'.

aku ada taekwondo, tak perlu cakap belt apa. aku ingat bila dalam situasi 'fight or flight' ni aku akan berupaya melakukan sesuatu at least melarikan diri atau melepaskan sedas tumbukan padu ke muka orang tu. (dengan bangga nya aku berfikir macam tu). aku siap cakap kat mak aku "alah, mak. jangan la risau sangat. kalo ada orang jahat, tumbuk je lah muka dia". (mcm kuat)

dan satu hari yang malang,...ish ish....aku telah di pOw oleh orang gila sebanyak 13 ringgit malaysia, bukan rupiah. tengah tunggu bus masa tu dengan kawan aku, Farah. dia pun macam nak menangis aku tengok.

dan orang gila tersebut tak mendapat sebarang calar pun daripada aku.

terbukti orang gila tu lagi hebat dari aku. (damn you orang gila!!)

p/s : boleh tak kalau aku jumpa dia lagi aku nak mintak balik duit aku.(entah2 kena pow untuk kali ke 2)

6 C.O.M.M.E.N.T.S:

ika said... [Reply]

haha. org gila betul kee?

idAti mALek said... [Reply]

haha...ye la...

org gila sebenar..~ heeeeeeeee

pika ruslan~ said... [Reply]

dy paw ko sbab dy tau ko kwn dy tuh..
cm x bese jek~

idAti mALek said... [Reply]

bunguks...

izomaki said... [Reply]

heh2x... faiz pun tak berani mcm tu... tp klu faiz ada sebelah memang combat 1 la bg org tu... leps tu cha' alif but...

idAti mALek said... [Reply]

combat 1?

haha...
time tu tak tau lagi pasl combat...~

lepas org tu jatuh, lari la kan?

tp mslh nye tgh tggu bus~