Do you like my blog?

Thursday, April 8, 2010

SAYA MAHU BLOG SAYA DI JELAJAH OLEH BEN ASHAARI kerana ...

THE TYPEWRITER : Idati Malek on Thursday, April 08, 2010
haha. encik Ben Ashaari. kalau sebut nama ni dulu sy tak tahu sapekah itu. silap salah baca lagi, Awal Ashaari (ye, saye mmg rabun,sy akui itu) hohoho~ pastu duk tenang gambar baru tau, yg pOwer spek kena tambah lagi. hohoho~~!!!

baru je jadi Blogger, tak sampai setahun pun. pas tu entri selalu merapu2 je. template da 4x tukar, dari yang paling simple, pada yg ok sket. pastu jadi serabut. dan sekarang mcm ni.

ni la die Encik Ben Ashaari yg sy citerkan tu.

kenapa saye nak Ben Ashaari jelajah blog saye?

1 - saye gile glemer
2 - saye rase blog saye best
3 - saye bajet bagus
4 - semua di atas salah.!!!!!

 optiOn no 4 adalah jawapan yg tepat. kerana, sy x gile glemer, sy tak blog sy best sngt2, n sy juge x bajet bagus.tujuan sy adalah sy nak :

1- Encik Ben bagi komen sal blog sy yg kaler ijau feveret sy nih.
2 - Idea bernas Ben Ashaari camne nak bagi best sket blog ni. nampak cam kanak2 pun ade (bak kate membe)
3 - komen sket sal writing sy. lebey kpd mengarut x? hoho. (x sempat bace x pe la...huhu)

tu je. hoho. act, segan kOt nak mintak Ben Ashaari jelajah blog sy. da berhari2 fikir baru berani nak tulis entri ni. pape pun TQ Ben Ashaari.

2 C.O.M.M.E.N.T.S:

AISHA SAAD said... [Reply]

tumpang tanya siket...

nape ramai orang nak sowh ben ashaari komen belog korang??
lama tak masuk GB, tak tau ape citer...

if u don't mind tell me ek, reply kat cahtbox ek.. heee..

idAti mALek said... [Reply]

ouh ye ke........
nty sy ckp kt awk......