Do you like my blog?

Saturday, April 24, 2010

Saya Mahu Dauspozi Terjah Blog Saya, Kata Idati Malek

THE TYPEWRITER : Idati Malek on Saturday, April 24, 2010
 banner beliau yang bernama Dauspozi.

Kenapa nak Daus terjah? kenapakah? kenapa?
  • tiada sebab lain melainkan Idati Malek menyukai orang terjah blog nya.(haha)...ok2, serius. nak daus pulak bagi komen pasal blog ni. macam kanak-kanak ke? nampak dewasa ke? atau kerepOt kah blog ni? komen la apa-apa pun, dengan positive A+ sy akan menerima (redha....) Go Dauspozi!!
  • eh..beberapa sebab kan?
  • tengah fikir lagi...
  • ok. dah cukup 4 bullet. (daus jangan marah..gurau2)
  • em. kalo rajin. kalo lah. komen sal entri. relevan. atau x. atau weng. hee~ 
okeyh that's all. thx a bunch.

nak diterjah jugak? klik SINI!


6 C.O.M.M.E.N.T.S:

kumbang said... [Reply]

terjahh haha

idAti mALek said... [Reply]

terjun...muahahahah~

Dauspozi said... [Reply]

Salam kak, post dah ok, cuma ada satu syarat yg akak tertinggal iaitu ltk link daus pada entri akak, hehe.. blog akan diterjah nanti...

idAti mALek said... [Reply]

ouh yeke????ok2.....


nak letak balik ni~

SheY PuLL said... [Reply]

singah2...:)

idAti mALek said... [Reply]

ouh ok!