Do you like my blog?

Thursday, April 15, 2010

A Tribute For BEN ASHAARI

THE TYPEWRITER : Idati Malek on Thursday, April 15, 2010
hari khamis yg diselangi kenangan bau sambal tumis (rindu kat umah)...semalam aku tengok kat list Jelajah Blog Ben Ashaari, blog ni ade tersenarai. LUPDUP LUPDUP LAP LAP LAP KEBABOW (jantung da berkecai). hepi gile aku ase. rase cm nak pitam da (aku mmg macam ni..) ..aku akan menunggu kunjungan Ben Ashaari dengan sabar..tenang..sebab aku tahu Ben ade banyak blog lagi nak dijelajah n dye pun manusia macam kite gak, ade waktu utk berehat. takkan la 24/7 nak menjelajah blog orang lain, kan?? robot pun bley rosak kalo camtu..(ZZZzzTT ZZzzTTt)<--bunyi robot rosak


Jadi apabila aku on9 kan laptop dell inspiron aku ni pada pukul 2 petang, perkara pertama yang aku buat adalah bukak dashboard & tngok kat blog updates Ben Ashaari. rasa nak tercabut semua gigi aku punya la excited!!! ni tak bukak lagi baru tengok list.

blog updates untuk Ben Ashaari. seronok gile rase nye ati ini bile orang bubuh nama blog kita sebagai tajuk entri dia.(siyes aku terharu...~)

Setelah melihat blog updates tu, dengan gembira tahap gaban nya aku terus menerjah ke blog beliau yang berkaler maroon ke merah itu (35% rabun warna, merefer kpd aku dan aku).act hari2 aku masul blog dye, menarik sangat.

Perasaan aku, korang nak tau tak?
Aku rasa seronok sangat sebab Encik Ben Ashaari sudi jelajah My Medium Heart Shouted ni. tak tau nak cakap ape melainkan THANK YOU VERY MUCH BEN ASHAARI. I appreciate what u do.!!!
Review dye sal blog aku pun da cukup membuatkan aku senyum sampai telinga(aku tau korang xley buat, aku boleh..haha)..Ben memang bagus sebab banyak memberikan sokongan pada Newbie cam aku ni.(yg sentiasa mengarut-ngarut dalam entri...)..masa aku bace entri dia pasal blog aku, aku rasa cam nak melompat-lompat sampai tersangkut kat siling bilik hak milik kerajaan ini.(aku kat hostel)

 blog Ben Ashaari.

aku tolong zoom kan. 
picit cursor kiri kalau nak skodeng dengan jelas.

Time kasih Ben sebab cakap blog ni cute.

Time kasih Ben sebab cakap blog ni menceriakan pagi anda.

Time kasih Ben sebab suka jam yang menari-nari itu..

Time kasih Ben kerana menyukai lagu dalam blog ini 

Time kasih Ben sebab rasa diri saya dan blog ini lawak...

Time kasih Ben sebab cakap I LIKEEEE untuk blog ini.

Dan setinggi-tinggi penghargaan kerana menjelajah blog ini.

I REALLY APPRECIATE IT.

untuk feeling sebenar, sila melawat ke blog BEN ASHAARI

saya spongebob, time kasih Ben sebab jelajah blog kawan saya, Idati. dia gembira sangat tu. ANDA MEMANG TERBAIK BEN ASHAARI.



10 C.O.M.M.E.N.T.S:

datin le~ said... [Reply]

dati~,,aku juga akn truja bgitu,,heheh,,ak truja utk hg,,,smpai rse nk brenang2 kt paya blkg blok ak nih..nk lari2 ats ban kt sawah dpn nih..waa~..impiam jd knyataan woh~..thumbs up utk hg..hehhe

idAti mALek said... [Reply]

haha..thx datin....

ini yg aku nanti2 kan...

review blog dari ben ashaari.

meh la, aku ase nak terjun klcc je..meh2...~~~

datin le~ said... [Reply]

haha..tp ak dri ri2 nk tny hg..npe hg nk dia dtg scuba diving kt blog hg nih???

idAti mALek said... [Reply]

sbb dye wat review untuk blog2 lain dalam segmen Jelajah blog dye...hehehe~

fadzlina said... [Reply]

amboi..suke ko ekk..hehe

BEN ASHAARI said... [Reply]

idati ... terima kasih ... blog ni bukan cute je... tersangat cute .. dan saya rasa blog ni seperti awak..ceria ...

gud luck !

datin le~ said... [Reply]

perh~..abg ben kita dtg scuba diving kt blog dati lg..
wahwah~...msti ko gumbira smpai trjun klcc 10 kali kn???..haha

idAti mALek said... [Reply]

BEN ASHAARI!!!!

hehe....thx...thx...thx...!!!<--mcm angau je...(encik ridwan jgn marah...ini angau blog je...)

fazz : msti ar aku suke..>!!wakaka!!!!

datin : heeeeeeeeee.....ko tak rase ke ape yg aku rase?? ngeeeeeeeeeeee.......


haha...hari ini memang terbaik...aku suka sangat.

datin le~ said... [Reply]

rse2..haha..ak plax over2..pdhal bkn blog ak pon..=.="

idAti mALek said... [Reply]

hahah...xpe2.~