Do you like my blog?

Friday, July 16, 2010

Lucky Draw Mengenyit Mata Pada ku.ouh? lalala.

THE TYPEWRITER : Idati Malek on Friday, July 16, 2010

(Err…sila baca dengan nada gedik…)
Ape? Cabutan bertuah? Ouh really? Seronoknye I rase. I happy sangat bace her blog, rase macam nak melompat-lompat dari skybridge KLCC. Ala, you all pun tau kan, KLCC tinggi sangat, dye punye skybridge ok lah, setakat cedera-cedera ringan, tak pe kot. Nanti ada Occupational Therapist or physiotherapist yang hensem-hensem boleh tolong massage kan. Kan? Kan? Kan? Lagipun papa I ada ofis kat bangunan tu. Setakat nak pergi klcc hari hari, I pun dah jemu ok?. I get excited to join this lucky draw cuz I…err…I saja menggedik.
(sila tamatkan kegedikan se..karang)
Ya, itu dia mukadimah gedik yang ditaip khas oleh idati malek untuk anda baca sambil memegang plastic beg kedai runcit untuk dijadikan plastik munt*h.  
Hei hei. Aku tidak pernah menjalani pembedahan menukar tahap kegedikan ok. Aku masih suci lagi dari sebarang surgery gedik di klinik pakar mahupun bomoh ternama.
Minta maaf kepada insan berbaik hati mengadakan cabutan bertuah yang aku rasa nak cabut bersama.
Yang di copy atau di kopi err…disalin..
Syarat2nya adalah :-

1) Just copy paste gambar lucky draw tu ke blog uols...

2) Buat a simple entri kat blog uols pasal lucky draw ni or nak copy paste syarat2 nie pun ok je...

3) Tinggalkan komen kat entri ahkak ni bila dah settle steps 1 & 2 ...

4) Peserta tak semestinya follower pun, and tak perlu jadik follower i ....


5) Peserta haruslah mempunyai alamat di Malaysia ya.....
Tu je syarat2nya...sap sap soi.....tarikh tutup 28 Julai 2010, 12 tengahmalam. Nama pemenang lucky draw akan disiarkan pada 30 Julai 2010. Cabutan nama-nama pemenang yang bertuah akan dilakukan oleh SH. 3 pemenang akan dipilih...Keputusan adalah muktamad!

jeng jeng..jeeennnnnggggg!!!!!!!!



3 C.O.M.M.E.N.T.S:

mama zharfan said... [Reply]

me jln2 cni..good luck!!

rasp said... [Reply]

thx for joining...gud luck!

idAti mALek said... [Reply]

mama zharfan :
ouh...thx

rasp:
ur welcome....thank jugak eyp~