Do you like my blog?

Sunday, July 18, 2010

Siri Bercinta Dengan Alien.

THE TYPEWRITER : Idati Malek on Sunday, July 18, 2010
"jgchecenc.

dhdsjdwjdxhckhcjchcl.

uiuiqausiudikawkawkawwaklu.

qertypousdfjklkhjhbbsmhfjdhdfjttagdigeifdsiidfvvbvkbjbmnfjfgjdhhyqwertyuioiplkjhggddssazcxlkljkhg
huiojhsfgjnbvjidatibaikjbsghgskjljl.

eeuwwoiuytrahskhshfsdjmbcouuridwanhensemhfsihh.sjhktujakhdkdjabjsh."

inilah mesej yang aku terima dari alien planet zuhal sebentar tadi. mereka kata karang nak ambil aku pergi mandi kat sana sebab kolej tak ada air. aku rasa lah.

cuma dua ayat yang aku faham, dan aku terima.

nota alien :"..jidatibaikjb.." dan "...ouuridwanhensemhfsi.."..pandai alien ni puji aku. nanti aku hadiahkan whiskas yang junior punya, okay?yang macam anak kucing aku makan tu.

"hai, nama saya ridwan. saya ialah alien yang suka manusia."

nota manusia : hensem kan alien i? wahaha..

bukan nota kuliah : encik ridwan, cool d0wn..,


12 C.O.M.M.E.N.T.S:

Oong-ong said... [Reply]

pe kate bercinta dgn manusia je..kan sng =)

pika ruslan~ said... [Reply]

gilo!!

AISHA SAAD said... [Reply]

wahhh macam bahgia. hakhak!

aku pon lps nih nak kapel ng alien jugakk! kapel ng org saket hati. huaa~

atiqah shaharin said... [Reply]

wan dh pndai anta msg alien..ahah

idAti mALek said... [Reply]

Oong2:
xpe, dye ni separa manusia je....hehehe

pikatak:
normal la....~~

aisha:
ye, marilah berkapel ngan alien yang hensem macam alien aku....hensem kan?kiut, macam hamster....(gurau je...)

datin :
nih bakat terpendam wan ni...ang tak tau ke? dye saje je sorok..

pika ruslan~ said... [Reply]

datikus gdik~

idAti mALek said... [Reply]

pikatak spastik sudeyh..~

nuraimyasmin said... [Reply]

HAHA ensem alien ko. ade alien lain tak? ekeke

idAti mALek said... [Reply]

alien aku ade sorang je...

ko kena carik alien lain la kalo ko nak...hehe~

atiqah shaharin said... [Reply]

sempoi ah wan..ahha

pika ruslan~ said... [Reply]

datikus busuk..
awk busuk!!~

idAti mALek said... [Reply]

datin :
wan mmg sempoi....kan bf aku...wahahaha~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

pikacang :
awak busuk juga.