Do you like my blog?

Sunday, July 18, 2010

Skema Itu Indah Sebenarnya.

THE TYPEWRITER : Idati Malek on Sunday, July 18, 2010
hari ini hari ahad. saya dan kawan-kawan telah menyertai hari interaksi bersama semua pelajar program terapi cara kerja kecuali pelajar tahun empat yang sangat sibuk. kami begitu gembira kerana dibaling dengan tepung, telur dan air di samping bermain memijak-mijak belon pelajar lain. kesimpulannya hari ini saya main sampai penat dan tertidur di atas lantai bilik kawan saya Nur Afiqah.

entri skema untuk hari kurang skema. indah kan? berbanding,

ari nih sunday la woi. aku ng member2 pi interaksi haha tah pape je keje kitowang.kitorang ekceli amik ot.ari ni ader ar interaksi ngan sume dx course ot, tp 4th year tak dtg.mana tah depa pi aku pun tak tau.kitorang hepi gileerrrr sbb main macam2,aku pun men smpai tak larat nak men.pastu aku balik bilik pika, trus tido smpai aimi kol nak balik k5.

(dua-dua style pun aku tak suka. aduiyai.)<---sendiri tulis, buat-buat hilang ingatan pulak.

5 C.O.M.M.E.N.T.S:

rammyd said... [Reply]

wahh... seronoknya main pijak belon.. ^_^

idAti mALek said... [Reply]

pijak belon yang diikat pada kaki...best kan>haha

fiD said... [Reply]

teringat dulu kat hostel skolah.. syok3. hohohohoh... bully junior, mcm kamu buat nilah.. heee

pika ruslan~ said... [Reply]

rse dhgai sbb nme ak mghiasi blog anda..haha~

idAti mALek said... [Reply]

fiD:
erk...ini bukan sekolah...hehe

pika:
ek eley, dulu name ko bnyak bising plak eyp~!!!!!!!