- See more at: http://www.kertasmerah.my/2012/07/panduan-asas-seo-meta-tag.html#sthash.YveKx12V.dpuf 1 Tahun Lebih Sikit | Hutan Kabut

Idol!

Facebook HK

Tuesday, August 24, 2010

1 Tahun Lebih Sikit

THE TYPEWRITER : Idati Malek on Tuesday, August 24, 2010
Rupa-rupanya dah setahun lebih aku dalam blogging ni. tapi tak ada apa-apa perubahan pun. status nuffnang  aku masih amat menyedihkan.

http://www.emocutez.com

mungkin perlu tunggu lagi 10 tahun baru boleh dapat cash out cek pertama dan menyanyikan lagu weee are the champion, my friend sambil angan-angan main gitar macam Slash Guns & Roses. jom lah menangis bersama-sama atas dasar simpati korang.

tapi itu bukan tujuan utama aku blogging. aku memang suka menulis. aku suka share apa aku tulis walau aku tahu kualiti tatabahasa nye amat diragui kementerian pelajaran malaysia.

apa-apa pun aku nak tanya, kenapa duit nuffnang aku bergerak lambat macam siput sedut? nuffnang tak suka aku ke?

jawapan : amat diragui.

http://www.emocutez.com

0 C.O.M.M.E.N.T.S: