Do you like my blog?

Tuesday, September 7, 2010

Aku Tak Janji Untuk Blogwalking, Tapi Korang Boleh Tinggal Link, Aku BW korang sampai pitam nanti.

THE TYPEWRITER : Idati Malek on Tuesday, September 07, 2010
Untuk jangka masa cuti raya ini, saya, Idati Malek, tak berjanji untuk blogwalking ke blog kawan-kawan untuk naikkan traffic dan juga, tak pasti dapat update blog ini ataupun .Pelangi Photopoetry. atau tak. balik cuti raya aku update. macam lah ada orang tunggu-tunggu apa aku taip. biarkan aku perasan dalam dunia sendiri.

Gopeng,Perak punya liputan untuk celcom broadband sangat sangat sangat siput sedut. jadi fahamilah aku. beruang dengan aku(bear with me, konon2 dr. rohi).

Apa-apa pun Selamat Hari Raya Bloggers semua. dan readers juga. Selamat makan makanan yang menggemukkan di pagi raya nanti(petang raya makan lah pil kurus ok, supaya kamu menjadi slim macam model slim world kembali. dan kamu sangat bangga bila orang puji-puji kamu macam sharifah aini masa muda-muda. dah dah merepek...)

akhir kata sambutlah salam lebaran, macam ucapan kad raya zaman kanak-kanak aku je. haha. salam semua.

terimalah gambar skema utk ceriakan aidilfitri anda semua.

..err...can i see my bf on this Eid Day? no?..ok seperti yang dijangka. (T.T)..how about next year?
ouh please. (^,~)

5 C.O.M.M.E.N.T.S:

ProfHariz said... [Reply]

selamat hari raya.. xde masa xyah blogwalking k.. letak link blog saya http://profhariz.com dalam list kamu saya blogger aktif :P eheeee


New Entry ProfHariz
Awas! Kepada Pengguna Facebook.. Must Read!

AISHA SAAD said... [Reply]

heyy, selamat hari raya kat hg!
aku pon, mcm tak hupdate jek. tp skg pon tak hupdate, ape kes kan? haha

mamarempit said... [Reply]

selamat hari rayaaaaaaaa

☺[ai][sUmi]☺Chan said... [Reply]

selamat hari raya :D

Linglung said... [Reply]

hari ni dah hari ke 15