Do you like my blog?

Monday, September 27, 2010

Relationship Status.

THE TYPEWRITER : Idati Malek on Monday, September 27, 2010
dekat FB kan ada yang Relationship Status tu.dah lama aku tengok. haha. tapi tak berharap boleh letak 'In a relationship with Mohamad Ridwan Sarudin'.

kerana beliau tak ada FB. jadi aku tulis In a relationship sudah,memaksudkan, aku dah ada orang yang aku suka. mesti korang jemu kan aku asyik cakap benda cam ni. sebenarnya ni intro, aku cuma nak ulas pasal Relationship Status tu je.

berapa ramai yang buat RS tu main-main? In a relationship with membe-membe sendiri la, it's complicated ngan orang tu lah. padahal satu jantina. (kadang-kadang aku pulak risau). tapi itu jokes kan? haha.

macam mana pulak dengan orang yang ambil serius benda ni? aku perasan la ada lelaki atau perempuan yang dah ada 'mata air' nak letak RS : Single. what do you expect? nak tambah pilihan lagi ke?.
lepas tu gambar mata air tu seketul pun tak letak.

aku cerita based on experience somebody yang aku kenal laa. yang aku kenal tu perempuan la. dia punya bf tak pernah letak selain single kat RS FB dia. gambar perempuan tu pun dia tak ada letak langsung.

rupa-rupanya dalam diam bf dia duk search orang lain plak kan. alih-alih break up dengan perempuan tu, couple ngan perempuan lain. agak nya tu lah cinta mati dia sebab lepas tu baru tukar status In a relationship with ........ dengan letak gambar sekali.


dan yang pasti perempuan tu bukan lah aku, ok. aku cuma simpati je. kalau aku jadi dia, aku tunjal je lelaki tu baru tau.(haha~)..

dengar cerita lelaki tu satu U dengan aku,.emm..boleh lah. ^^ (mana aku punya parang ea...?)

10 C.O.M.M.E.N.T.S:

♥ shiMawar ♥ said... [Reply]

erm..mmg mcm2 benda boleh jadi lg2 di alam maya..sy lagi la pernah jumpa manusia yg letak in a relationship dgn seorang perempuan (siap ada FB perempuan tu ok), tp masih dok ushar perempuan lain..bila tanya, die kata HANYA KAWAN jek dgn perempuan tu..what the fish..??

emo ni..baik stop writing sblm komen ni jadi entri pulak..huhu..

Nobita Sensei said... [Reply]

kes cmni memang slalunya nak cari awek baru la tuuuu~

idAti mALek said... [Reply]

haha shimawar.tak pe.

komen pnjg2 pun sy akan baca gak okie.

thx for opinion.

btw, lelaki cmtu mmg tak ley pakai.

Hanis Azla said... [Reply]

ha.ha.. ada masalah jgk dgn RS kat FB sebab en.asben x minat nak join FB..hu..hu..

AISHA SAAD said... [Reply]

HALAMAKKKKK!
AKU TAK LETAK APA2, TP BUKAN SINGLE.
MUNCHET??
AKU BR CEK, IN RELATIONSHIP.

TAPI, SEMORANG PON TAU KITEORNG KAPEL. SINCE MATRIK MUKA SAMA JEK DLM UIA, MAKA......

SELAMAT KOT, INSYALLAHH!

GAMBAR KAMI PON DILETAKKAN SECARA BERAMAI2. BUT I KNOW OTHERS KNOW KOT!

AKU KAN SETIA TP NAKAL! ngeee.

idAti mALek said... [Reply]

nobita sensei:
memang laaa....agak2 nak cari baru, bwat laaa cmtuh kan..hehe

idAti mALek said... [Reply]

Hanis azla:

xpe, janji tulis reltionship sudeh..hehe

idAti mALek said... [Reply]

aisha :
haha..xpe, tngok blog ko org dah tau ko berpunya...~

weee....hehehe

atiqah shaharin said... [Reply]

kejam~ jgn bg wan buat fb tw. heehee~

idAti mALek said... [Reply]

haha...dye yg tak nak...~