- See more at: http://www.kertasmerah.my/2012/07/panduan-asas-seo-meta-tag.html#sthash.YveKx12V.dpuf Forever 15. | Hutan Kabut

Idol!

Facebook HK

Sunday, October 17, 2010

Forever 15.

THE TYPEWRITER : Idati Malek on Sunday, October 17, 2010

jiwa dua kosong aku hari ini kedengaran dan berjalan bagus. mohamad ridwan jadi orang yang paling awal wish(seminggu sebelum 17 oktober). malam tadi tepat pukul 12, amik kau notification FB aku berlambak-lambak. hepi befday, slamat ari jadi, slamat meletup, slamat tua, selamat lah semua..bagus, tak ada yang doa aku mati cepat.
bf i yang paling hensem. haha.

i dun care what u said, he's cute.

aktiviti pagi :
aku bangun pagi-pagi terus nyanyi lagu besday kat diri sendiri dan tepuk-tepuk tangan bila da habis nyanyi, (nyanyi bisik-bisik takut rumet dengar, karang kena cop gila)..dan tiup dinding, konon-konon ada kek(sambil pejam mata).teringat janji nak pergi berenang-renang gaya tak masuk komanwel di bangunan sebelah (kantoi ceroboh bangunan orang semata-mata nak mandi swimming pool). dan tak selesa, tengah mandi ada lelaki masuk buat muka slenges tanpa rasa bersalah. hoi ini jam perempuan yang guna pool, nak aku benam ko dalam air ke? ok aku tipu, aku tak cakap macam tuu. berlagak ayu sudah walau nama aku bukan ayu, tapi idati.(dengar cerita dulu-dulu mak nak bubuh nama aku ayu..????)
dua orang yang tak tahu berenang tapi masih mahu tunjuk pro dengan menahan nafas dalam kolam 1.2 m.dalam tu boleh lemas. i need CPR. hohoi..~
 gambar masa mandi tak boleh publish. jangan sedih jangan sedih.
muka selepas gigil-gigil, dan tukar baju laju-laju sebab shower tak boleh kunci. kalau ada orang tolak, omaigod omaigod mati lah dia.aku hentak muka 'beliau-beliau' itu pantas-pantas. padan muka.

aktiviti tengahari :
tidur selama 45 minit 26 saat. bangun dan mandi lagi.
muka tak bermaya, belum makan lagi.

aktiviti menyihatkan badan oleh farid.

dah makan = ceria

nak buat cam harajuku girl yang comel-comel tengah minum air, tapi..??? dah rupa orang duk kawasan kemarau tak pernah jumpa air 5 bulan.

hari ni la nak tangkap gambar. kalau hari kuliah ramai orang lalu lalang.

mira suruh letak gambar dia yang ini.

aktiviti petang :
jalan jalan dan jalan. di kuala lumpur ku indah. makan sampai sihat, berjalan sampai arthritis. rindu. rindu sangat.

i make a phone call. 01maxis-nombor utara0826dua kali no aku tak suka.
me            : hello
the person : hello....
me            : tengah buat apa?
the person : baru habis memasak.
me            : (tengok jam. 5.45p.m). memasak?
the person : untuk makan malam. ha, kenapa kol?
me            : emm..free call.
the person : free????
me            : hari jadi dati hari ni la...
the person : eh berapa hari bulan hari ni.
me            : 17 la.
the person : oh ye, lupa tengok kalendar. bla bla bla..hari jadi.bla bla...khatam al-quran.bla bla..ica nak sambut birthday...
me            : ok (-.-"). bye mak.

tahun lepas pun sama macam ni. dah immune.
mak aku yang pakai baju kaler putih.

dan seperti biasa kena telefon encik ikmal hakim untuk bagi tau "oi hari ni hari jadi aku laa...".
dan seperti setiap tahun juga dia akan tanya "berapa hari bulan hari ni?".. (-.-")
dah 6 kali birthday aku reaksi tetap sama.
tak apa, aku maafkan anda.
sengaja aku letak gambar ang ala-ala serabai.(balasdendam) terima kasih buat FB. hahahahaha.
disebabkan aku baik, letak la gambar ang versi poyo ni.bila lagi kan?(sebenarnya aku nak announce ni laaa dia makhluk nama ikmal yang 6x lupa besday aku..hoho)

malam ni habiskan free call dengan gembira. yippie, mulut berkata dengan bisik-bisik romantik kepada laptop(takut rumet terkejut).

dan another thing, aku kan menjadi forever 15.bukan forever young yang hangpa duk bangga2, tapi cuma 15. kenapa?


kerana ketinggian aku tak bertambah lagi sejak aku berumur 15 tahun, pada tarikh 17 oktober 2005.
pada tarikh 17 oktober 2010 ia tetap sama. 15* cm. (T.T)
aku : 4 dari kiri. (cis aku benci 4)--ni masa form 3


ini masa SPM. tengah sewel.
ini masa form 5.

gambar poyo tahun lepas.sekarang punya gambar scroll la atas balik. haha.


semua gambar ini, tinggi aku sama saja. (T.T)

9 C.O.M.M.E.N.T.S:

nadey said... [Reply]

hepy besday ya!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! smuge kamu bahagie ngan yg tersyg!!!!!!!!!!!!!!!!amin

titirara said... [Reply]

happy birthday ^^,

AISHA SAAD said... [Reply]

syukur akui masih diberi kepanjangn smp leps spm.
kalo takk ohh pendeknyaa! NO!

best ehh bufday weekend. boleh buat benda suka2. kalo weekday..... haihhh, macam tak bufday!

idAti mALek said... [Reply]

nadey :
mekasih nadey.

ni sdg b'gembira laaa ni..hahaha

idAti mALek said... [Reply]

titirara:
thank you

idAti mALek said... [Reply]

aisha :
hah,...yeke?kire nye ko forever 17 la ni ea...haha...akuu lagi muda nmpaknye...

ktinggian x btambah, cmna ni..huhuhu

besday time weekend mmg smart la, tp next year x dah...sedih~

rifz zack said... [Reply]

happy birthday..again n gain..hee ak igtkan birthday ko?hee... sorila.. ritu nak cpt.. t rjin2 kol la lg..haha sempena birthday ko ni, edit2 la blog ak bg lawa..hik3

idAti mALek said... [Reply]

hoho arifff...!!!!!!!

thx 4 remembering my beloved besday.

haha.nty aku abes final aku tolong la~

lakov said... [Reply]

saya banga jadi pelupa hakhakhakhakahk XD