- See more at: http://www.kertasmerah.my/2012/07/panduan-asas-seo-meta-tag.html#sthash.YveKx12V.dpuf jawapan paling BOD*H | Hutan Kabut

Idol!

Facebook HK

Friday, October 29, 2010

jawapan paling BOD*H

THE TYPEWRITER : Idati Malek on Friday, October 29, 2010
okeylah, kasar sangat.kita tukar jadi jawapan paling 'bijak'.

situasi 1 :
I : eh, kau boleh kan tolong aku untuk program tu nanti? kau jadilah exco *** under aku. aku perlukan orang.
H : TAK BOLEH ARR...aku pengarah kelab congkak(contoh). aku busy gila sem ni. banyak sangat latihan dan pertandingan congkak. (serius 'bijak').

pengarah, kerjanya mengarah. (bagi pengarah yang tak berkaliber). bagi pengarah macam dia ni hanya tahu menyibuk dan call orang pagi-pagi buta untuk tanya benda yang dia tak perlu tahu.contohnya , 'hello ridwan, kau  bertunang bila?', walaupun dia tak kenal siapa ridwan, tapi dia call ridwan pada pukul 6.15 pagi atau 12 malam.

tu contoh je. aku dah lama mahu advice dia sikit, kalau dia isi borang rakan muda atau rakan tua sekalipun, pastikan di bahagian hobi tu kena sama je 'kecintaan untuk menyibuk secara extreme tak kira masa lapang atau masa sempit'.

situasi 2 :
I : siapa dia yang kau marah ni?
H : stalker aku tu la. dia add FB aku lepas tu nak kata-kata kat wall aku pulak.
I : alah, dia stalk je. biarkan la. kau marah-marah ni nampak tak matang langsung. dia tak cederakan kau pun.
H: oh ok, betul jugak cakap kau tu (dah reda)
D : alah biasa laa, orang cantik macam kau memang banyak stalker kan.dia dengki tu. kau maki je dia kat wall dengan blog kau tu!!(batu api datang)
H : ha'ah kan. nanti aku nak tulis entri "XX yang bangang gila" lepas tu aku link terus ke blog dia. followers aku kan 2000 sekarang, padan muka dia kan kan kan?
D : ye ye betul, nanti kau credit kat aku sekali.
I : (-.-")

kesimpulannya, jadi stalker boleh famous gila. nak traffik kencang? pergi stalk blog yang followers dia ribu riban lepas tu komen "poyo gila lah kau ni. pergi mati lah" walaupun dia hanya pamerkan gambar dia dengan kucing yang baru dikutip di tepi longkang kedai makan.

kalau dia jenis cepat angin, bersiap sedia untuk BERPERANG! dan kunjung mengunjung blog lain sebab ramai yang terjah korang.

situasi 3 :

idati 1 : pergi solat isyak.
idati 2 : kejap lagi lah. (setan setan setan kau idati)!!!

bai. (bukan bai buat roti atau bai sabit rumput. ianya BYE dalam ejaan BAKU bahasa melayu)

laptop aku macam ni. nama dia Alexandra Geraham Dell. panggil dye laptop, bukan kalkulator.

12 C.O.M.M.E.N.T.S:

alinac lover said... [Reply]

haha..suma ayat leh tahan ni..hehe

idAti mALek said... [Reply]

haha alinac..ayat apekah yang boleh tahan tu?

tahan lapar?
tahan tido???

bahiyahaziz ; said... [Reply]

hehe...latop same rrr

idAti mALek said... [Reply]

bahiyah:
ko kopi n pes ye??

haha

AISHA SAAD said... [Reply]

betol dow.
jd pengkomen kat blog yang pemes2 smbil komen pedas, mesti cpt naik blog.

tp, tak shok ek berkawan dgn blogger yg asyik nak mrh blogger lain.
indirectly, kita pon rasa mrh sama kat org tuh.

rossoneri said... [Reply]

hehehe org dengki berada di mana2 sahaja

idAti mALek said... [Reply]

aisha:
haha..

ala, kite kena berkorban ape2 saje untuk naikkan traffik(mlampau kan???)

jom serang, kite nak serang sape eea??

hohoho

idAti mALek said... [Reply]

rossoneri:
di mana2 je,,..

termasuk la yg taip entri ni pun. suka dengki kat org...wahahaha rawrr~

nadey said... [Reply]

situasi 1 tu.....aku pon byk kali kene gtu....bile aku ade buat event aku akan ajak org yg betol2 nk join....setakat ajak2 org yg mcm pengarah congkak sure keje die mcm haram....tgk alasan la die dh tau!

situasi 2
hahahhaha stalker2..........tu je mampu aku ckp...hahahhahah

idAti mALek said... [Reply]

nadey ko mmg bnyk stalker laa..

org hOtt..(aku lah batu api)

nadey said... [Reply]

weh aku xde stalker.,...dulu la pondan2 jd stalker aku.,....skung xde dh ko je la

idAti mALek said... [Reply]

i dun have stalker,,,

xnak2...hahaha..

sbb aku suke jd stalker!!!yea bebeh