- See more at: http://www.kertasmerah.my/2012/07/panduan-asas-seo-meta-tag.html#sthash.YveKx12V.dpuf Majlis Gayong Perdana 2010 & Sambutan Hari Raya PSSGM KTSN | Hutan Kabut

Idol!

Facebook HK

Friday, October 15, 2010

Majlis Gayong Perdana 2010 & Sambutan Hari Raya PSSGM KTSN

THE TYPEWRITER : Idati Malek on Friday, October 15, 2010
tak ada apa. cuma mahu upload gambar masa Majlis Gayong Perdana dekat Ampang masa 2hb oktober tempoh hari.

kalo rasa-rasa muka kami besar bulu roma sahaja, anda boleh picit cursor pada gambar untuk buat muka kami besar macam talam. jangan malu-malu, saya tak nampak pun anda men'talam'kan muka kami.

boleh mula picit.
second year of Gayong KTSN at Majlis Gayong Perdana

mereka comel kan.

srikandi yang tak memakai baju silat pada hari itu walaupun diperintahkan memakai seluar silat. 

muka muka srikandi gayong ktsn 2nd year.

ni aku tangkap sendiri ok.
 waktu ni PM bagi salam pada aku ngan syima...miahahaha...
mereka get ready untuk persembahan
seriusly persembahan silat gayong pada hari tu sangat sangat lah hebat. hoho. i wish to be like them. tapi sekarang ni kena cubit pun 2 minggu tak hilang..oppsiee...lalalala...

bersambung pulak dengan jamuan raya Silat Gayong Gelanggang KTSN UKM KKL 2010 (huh panjang gila title dia....)

cikgu sham & abang padil

sesi mengosongkan bekas ais krim.
 kami 2nd year Gayong menyumbangkan ais krim & roti, tapi last-last kami sendiri yang 'mencekik' ais krim tuu.sedap gila.
srikandi 2nd year versi raya. tak ada warna hitam.
 tahun depan pikah nak pindah kolej lain dah.sedih tau!! rasa nak nangis (konon-konon..hahahaha)
the 3rd year and abg padil

srikanda.

gayong ktsn at jamuan raya

rawrrr....~

Gayong KTSN 2nd year,.....dan anak buah abg padil(in front : two from right)

2 C.O.M.M.E.N.T.S:

AISHA SAAD said... [Reply]

apesal tah aku asyik terbaca GOYANG!
hahahaha.

newayy aku nih bila tah nak join2 benda2 cm nih. haishh.

idAti mALek said... [Reply]

hei ho...gayong la...ade plak goyang2 kan...hahahaha

meh la join gayong, bukan goyang tau