- See more at: http://www.kertasmerah.my/2012/07/panduan-asas-seo-meta-tag.html#sthash.YveKx12V.dpuf tambah 1 sama dengan dua kosong | Hutan Kabut

Idol!

Facebook HK

Sunday, October 17, 2010

tambah 1 sama dengan dua kosong

THE TYPEWRITER : Idati Malek on Sunday, October 17, 2010
aku tak tau apa yang eminem buat sempena hari jadi dia hari ni. mungkin dia makan kek, tidur, menyanyi dan tidur lagi. eh korang tau kan eminem sapa, yang nyanyi lagu mocking bird,...tu la. google sendiri sudah.

hari ni jugak merupakan birthday bruce lee, tapi dia dah mati pun, abaikan je.

dan untuk satu angka baru dalam hidup aku, selamat hari lahir ke 20 Idati Malek.

terima kasih mak yang melahirkan 20 tahun yang lepas. kalau tak lahir 20 tahun lepas, mungkin sekarang tak ada kat sini.

tak ada untuk perkara macam ini ;
- hidup gembira dalam famili
- hari raya sebanyak 20x
- pergi sekolah dekat SK Sungai Itek
- masuk Bainun Bestari Bertaraf Dunia
- masuk Matrix Penang
- masuk UKM
- berblogging
- bakal jadi occupational therapist
- ada bf nama ridwan
- ada skuter nama messi
- jumpa ramai kawan

banyak nak list. tapi sangat banyak. sampai tak tahu nak taip apa dulu.

pagi-pagi aku bangun dan nyanyi lagu birthday kat diri sendiri. bahagia betul pagi ni. ok, nak pergi swimming.

8 C.O.M.M.E.N.T.S:

pena said... [Reply]

Happy birthday..
semoga berbahagia selalu.. =)

pika said... [Reply]

x abes2 swimming ko
dr hr 2 ak dngau ko nk p swimmg kn,x pegi2 gak

AISHA SAAD said... [Reply]

wahhh, syukur la kan with all the nikmat hidop yang kita dah dapat..

hepy bufday sekali lagikk.
nak hadiah bawak ahh mesi dtg gombak.
ngeh2!

fiD said... [Reply]

yeah!!!!!!!!!!!!!!!!!!! apy besday ye cik kak, hihii

idAti mALek said... [Reply]

pena :
terima kasih banyak2

idAti mALek said... [Reply]

pika :
aku abes swimming dah ni haaa...~

idAti mALek said... [Reply]

aisha :
hahaha...mekasih2

syukur dgn nikmat hidup yg b'pnjangan ni....ok, nty aku bwk mesi dtg gombak...weee

idAti mALek said... [Reply]

fid :
hoho..yelah..mekasih bnyk2