- See more at: http://www.kertasmerah.my/2012/07/panduan-asas-seo-meta-tag.html#sthash.YveKx12V.dpuf CONTEST JEJARIKU KREATIF | Hutan Kabut

Idol!

Facebook HK

Tuesday, November 9, 2010

CONTEST JEJARIKU KREATIF

THE TYPEWRITER : Idati Malek on Tuesday, November 09, 2010
aku tahu beliau sudah cukup bersedia untuk apa-apa saja paper, sebab itu beliau buat contest ni.

sebelum itu mari kita describe kan beliau.

berketinggian 150 minus minus sentimeter. berkeberatan plus minus 40 kilogram. dengan muka kanak-kanak ribena, dialah FAZDLINA TAK BEST LANGSUNG. kali ni dia buat contest pasal jari-jari. sebab dia nak promote dia ada jari istimewa, jari alien. hahahahaha.

banner contest
untuk pengetahuan ko, aku tengah miskin sekarang ni faz oi. tak mampu nak beli baju nak pakai kat jari-jari aku ni. aku guna stokin silat aku karang, mau ko termuntah-muntah plak baca entri aku ni karang. haa haa..padan muka kau.

jadi mahu kasi gambar familiar.


jadi itulah dia gambar yang aku pertaruhkan ya. gambar ni masa kita belajar region kat tangan kita untuk Semmes Weinsten Monofilament Test. (betul ke weih???) tangan ko pun ada Faz, tapi dah jadi bayang-bayang je. adil la tu kan. tak ada bias sangat.. wakaka. kami hanya mampu menconteng tangan, tak mampu nak pakaikan baju tau. miahaha.

kalau nak cakap kreatif, silalah cakap pada Kak Fid kita sebab dia yang suruh kita lukis atas tangan. hoho. (nani lukis kat tangan aku tak cantik weih)..kakakakaka.

bersama ini aku katakan, marilah kita ramai-ramai join contest kanak-kanak ribena ni dengan klik SINI

aku tag mereka untuk join. mesti JOIN tau!!!!

DATIN ATIQAH WENK
SYER YANG GOJES
MIRA YANG SUKA DORAEMON
AISHA YANG SUKA MUNCHET
NADEY BERSAMA BIAWAKNYE
AREEN YANG AKU FOLLOWER KE 50 NYA
WANBLURR YANG SANGAT2 LAH BLURR
DOKTOR FATIHAH
ARIFF ZAKY YANG TAK MACHO LANGSUNG
IKMAL YANG BANYAK MAKAN SEMUT
KAK FARIHA YANG X COMEL HAR HAR HAR
TASYA COUSIN KU YANG PERASAN GILA TAK INGAT
MINT YANG BERPUSING-PUSING
ZATY YANG KURUS TAK BERAPA KERING
ILA DALILA YANG SANGAT TAK BERAPA TINGGI

eh. TERkali ganda pulak aku tag. haha.

16 C.O.M.M.E.N.T.S:

fadzlina said... [Reply]

bongek..aku x bce lg itc,.haha

ok!

hamba Allah said... [Reply]

eh, nape klik SINI tu tak de link pun..ko lupa letak ke line broadband aku prob sekarang??hahaha..

pika said... [Reply]

berketinggian 150 minus minus..haha

idAti mALek said... [Reply]

faz:
baca la sekarang

idAti mALek said... [Reply]

tiha:
dah letak dah..lupe td

idAti mALek said... [Reply]

pika:
plus minus...

mayamin hamsidi said... [Reply]

dati !! ak bukan nk ckp ape..tp ak xreti nk contest2 ni.hahha..n00b sket..heeee (Bute IT) -_-"

idAti mALek said... [Reply]

ala mint blasah je...

anda boleh!!!!

hahahaha

layang2 said... [Reply]

ak nga stdy week ni.. jari ak letih..haha

idAti mALek said... [Reply]

arif:
tgkap le gmbo jari letih ko tuh..haha

AISHA SAAD said... [Reply]

AIHA YANG SUKA MUNCHET???
wakakakakaka.....

okeyh, aku join. tak janji... inshallahh..

wish u luck, but hadiah share2. wuuu

idAti mALek said... [Reply]

aisha:
weih join jgn lupe..hahahhahaha

atiqah shaharin said... [Reply]

aku xde gambo jari la.huu~

idAti mALek said... [Reply]

datin:

tgkap skrg!!

atiqah shaharin said... [Reply]

dh siap.yeay~ jeles aa, hg salu tkr header.huhu~

idAti mALek said... [Reply]

datin :
nak aku buatkan ke?