- See more at: http://www.kertasmerah.my/2012/07/panduan-asas-seo-meta-tag.html#sthash.YveKx12V.dpuf Contest Mimik Muka MENARIK! | Hutan Kabut

Idol!

Facebook HK

Thursday, November 4, 2010

Contest Mimik Muka MENARIK!

THE TYPEWRITER : Idati Malek on Thursday, November 04, 2010
tahun lepas aku rasa aku kurus sikit dan tahun ni aku rasa aku gemuk banyak.

jangan tanya kenapa.



sebab aku memang nak cakap kenapa. sebab aku bahagia dengan orang dalam entri ini. dia buat aku gembira tengok makanan lalu makan sampai tak boleh gerak kecuali upper limb yang dimobilitikan untuk bergerak menyuap makanan. sebutkan kinesiological analysis yang terlibat. (ok ok aku rasa pening tengok soalan exam ni)

banner contest dengan model nya yang kiut :)
sebenarnya mahu join contest tapi sudah melalut-lalut di atas. mintak maaf cik cikin. ni faz yang 'tinggi' tag aku.

ok berbalik kepada banner di atas itu, ia tentang mimik muka yang menarik. diulangi, menarik. bukan hodoh.(ok aku terasa gila).

aku ada masalah dengan kamera sebenarnya. zaman dulu-dulu hasil gambar dari kamera yang pakai filem gulung-gulung tu sangat menghampakan aku.

sebab aku sangat hodoh. aku tak tahu. sekarang ada digital kamera, dslr dan mak nenek sebagainya mudah sahaja. tangkap-tengok- eh hodoh gila - delete laju-laju(jangan bagi sesiapa tahu aku pernah sehodoh itu)...

atau, tangkap - tengok - wow kiut gak aku ni - upload facebook - tag semua orang- tunggu orang komen depan FB tak kelip-kelip, 'kiut nyer','wow hot la kau', 'gf sapa ni' atau sebagainya - balas 'eh pandai je ko nih', 'ala tu tak sengaja je comel', 'hihi malu laa i' - walau dalam hati berbunga-bunga tahee ayam belanda.

hah merepek sudah. mintak maaf cik cikin yang comel seperti bunga ros di waktu pagi dan bunga kemboja di waktu malam(bunga kubur paling popular).

ok ok main-main. (sikit lagi aku nak kena disqualified)

gambar yang dipertaruhkan
ni gambar kat dinner course tahun lepas. selalu orang nak buat pose menggoda sebagainya, tapi kami punya pose menggoda akan berakhir begini.(perkara normal untuk kami). rasa muka macam ni menarik. nak tau kenapa?

sebab hari-hari kami buat muka macam ni. (dekat dalam FB yang comel lote gilaa cam tapak kaki kucing tu bohong semata). jadi jangan terkejut jika anda blind date dengan salah seorang di atas kerana mereka memang sama seperti gambar di atas.

tak tipu langsung.

siapa-siapa nak masuk contest juga mari klik SINI.!

nak tengok cik cikin sapekah? klik jugak lah atas tu.

jadi mahu tag tak lain tak bukan :

SYER (jangan bagi gambar cun, hang wat spastik sket)

DATIN (wat ja muka biasa hang, dah boleh dah post.haha)

NADEY (aku tau ang terer wat mimik muka yang kemek)

p/s : nak tau tak. aku rasa gambar aku bubuh ni sesuai untuk contest mimik muka huduh.

5 C.O.M.M.E.N.T.S:

Nurul Ashikin said... [Reply]

thanks 4 joining!

idAti mALek said... [Reply]

mekasih cik cikin

nadey said... [Reply]

gile berposing lahhhhhh wow....
aku pon!!!!!!!! hahahahahahha

syer. said... [Reply]

hahaha..cian kat datin..oke..t da free free aku godek2 pic muka pelik2..haha

atiqah shaharin said... [Reply]

wei.. kjam gler hg. ni aku rse nk sabotaj hg ni.haha.. aku xmo join aa ceni.. kang aku mnang cmne??.ahahha~