Do you like my blog?

Saturday, November 6, 2010

Pertandingan 'Header' Tercantik Kali Ke-2

THE TYPEWRITER : Idati Malek on Saturday, November 06, 2010

haha macam la cantik benar header aku. tapi hari ini suka-suka mahu join contest ini. kalau nak join klik sini lah.

syarat pun ada

1. Buat post mengenai pertandingan yang aku buat ni.
2. Pastikan gambar2 dalam post pertandingan ini ada dalam post yang akan korang buat.
3. Letakkan link pada post korang untuk terus ke post pertandingan ini.
4. Tag 3 orang kawan korang supaya diorang tahu akan pertandingan ni...
5. Hantar email kepada : alienelliz@yahoo.com
Pastikan korang hantar nama, no. tel, dan laman web blog korang.

lebih kurang macam tu laaaa


di sini aku mahu tag :

SYER (hahahaha..header2..)

AISHA
MIRAMON.