Do you like my blog?

Tuesday, November 2, 2010

selagi mentari menyinarkan cahaya,selagi itu kau masih comel.

THE TYPEWRITER : Idati Malek on Tuesday, November 02, 2010
berhati-hatilah bagi orang yang anti dengan perkataan comel, kiut atau idati  cute.
mentari. comel.

apakah significant nya comel dalam hidup aku?

aku rasa aku comel ok aku tipu
aku dilahirkan dalam famili yang comel, di sebuah rumah yang comel, pada tarikh yang comel. kerana cuaca sangat comel pabila mentari menyinarkan surianya pada pukul 3.15 petang, suara tangisan aku yang comel kedengaran sudah.

sekolah rendah dua blok yang comel itu menyaksikan aku yang comel masa umur 7 tahun, jadi terkurang comel bila dah 12 tahun. dah hitam.

bila aku sekolah menengah, aku makin tidak comel. tapi aku masih mahu buat-buat comel. sampaikan kucing tepi longkang pun aku bagi nama 'comel' supaya orang take notice orang yang panggil2 kucing tu pun comel jugak. sama comel macam papadom baru goreng. geram, rasa nak kunyah-kunyah dengan kari.

atau sama comel macam kasut crocs saiz kanak-kanak.

bila tengok skuter comel dulu-dulu rasa nak beli satu, supaya aku boleh kata 'aku ada skuter comel' tapi sekarang aku cakap 'aku ada skuter step yang comel'. itu lebih bagus kan?

sekarang aku tengok kawan-kawan aku makin comel kenapa aku tak. aku pun hairan. aku Google petua untuk jadi comel, dia suruh buat pembedahan plastik.

mana aku ada duit, sapa la yang 'comel, bijak, dan bergaya' yang bagi idea terlalu kurang comel tu.

antara barang-barang aku yang comel ialah, thermos, mug, selipar toilet, bantal peluk, stokin, kotak tisu dan sebagainya.

dan benda paling comel yang aku suka ialah lelaki yang comel.
macam ni,


Dear yang comel. >.<"

kiut tak kiut tak dish! dish!
comel gila lah!!

7 C.O.M.M.E.N.T.S:

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said... [Reply]

comel itu cute

hakhak

AISHA SAAD said... [Reply]

aku pon nak cakap aku comel.
tp org kata, kalo tembam boleh lah comel, nih ppi pon cengkungg, tak payah mmpi. hermmm

atiqah shaharin said... [Reply]

entri kali ni. aku tak nak like.ahaha~

idAti mALek said... [Reply]

GKSB:
comel itu ...subjektif..ouho~

idAti mALek said... [Reply]

aisha:
xpe2..

pipi cgkung pun comei/..~

nadey said... [Reply]

ye ko comel doh xdinafikan

idAti mALek said... [Reply]

nadey:

hahaha....gambar ye la comel.

jumpa realiti ko rase nak lempang je muke aku nih...wakaka