- See more at: http://www.kertasmerah.my/2012/07/panduan-asas-seo-meta-tag.html#sthash.YveKx12V.dpuf Who Wants To Be Review Secara Tak Professional | Hutan Kabut

Idol!

Facebook HK

Tuesday, November 2, 2010

Who Wants To Be Review Secara Tak Professional

THE TYPEWRITER : Idati Malek on Tuesday, November 02, 2010
aku nak buat review blog.

sape nak aku buat review pasal blog dia.

hahahaha....boleh cakap sini. free je.

sebab mulai esok aku ada sedikit sebanyak masa lapang(selama seminggu), jadi aku mahu mengarut-ngarut pasal blog yang best.

tapi mula-mula aku akan start dengan kawan-kawan aku dulu, (siaplah hang pa semua!!!) ye bebeh!!!

hehehehehehehe!!!!!!!

(tiba2 terasa tiru Ben Ashaari..ouh lalala.dan blog aku tak la bagus mana pun kan kan kan)..

yang penting aku bahagia, boleh share dengan ko, ko ,ko , ko...korang semua lah!!!

lalalala lol ok aku tengah wenk nak paper esok ni wish me luck miahaha babababai...gila dah gila dah (sambil gigit-gigit sudu buat muka spastik yang matanya separuh tertutup)...!!

6 C.O.M.M.E.N.T.S:

AISHA SAAD said... [Reply]

nak, nakk.

review belog aku dulu...

heee~

NuSaNa NoSa 91 said... [Reply]

sy nak!! ^_^

hamba Allah said... [Reply]

haaa......nak ko review psal blog aku, tapi baru still baru sgt la..
hahaha..
for sure ko x tahu nak ckp apa..

idAti mALek said... [Reply]

hahaha...korang nih~

nanti aku review kan dgn cara aku yg tersendiri~

ngeh3...nantikan~

fadzlina said... [Reply]

akuuuuu nakkkkkkkkkkkkkkk

atiqah shaharin said... [Reply]

aku x nk hg review blog aku.hahahah~