- See more at: http://www.kertasmerah.my/2012/07/panduan-asas-seo-meta-tag.html#sthash.YveKx12V.dpuf Hari 1 : Lagu aku dan dia | Hutan Kabut

Idol!

Facebook HK

Tuesday, December 14, 2010

Hari 1 : Lagu aku dan dia

THE TYPEWRITER : Idati Malek on Tuesday, December 14, 2010
Aku Idati.
Dia, Ridwan la.
Lagu kami, lagu ‘Air’.
Dia boleh tiupkan rekorder.(petik gitar tak main lah, rekorder lagi cool.)
Aku pulak nyanyi dan buat tarian yang direka oleh Ikin dan Syah.(Ikin, Syah, Ajeera, Mira dan Farah boleh menari back-up kat belakang aku).

Terima kasih Sir Zahey kerana memperkenalkan lagu ni kepada kami.
Ingat lagu air, ingat Sir Zahey.

Airmu mengalir, http://www.emocutez.com

Dari gunung jauh di sana. http://www.emocutez.com

Jernih dan sejuknya, http://www.emocutez.com

Sungguh indah dipandang mata. http://www.emocutez.com

Kau tetap mengalir, walau apa halangan tiba, http://www.emocutez.com

Tak berhenti-henti hingga sampai ke laut nanti. http://www.emocutez.com

2 C.O.M.M.E.N.T.S:

hayatul amira said... [Reply]

saya tahu lagu ni lah, akak.
code dia pun saya hafal lagi :3

AISHA SAAD said... [Reply]

masa jugaa kan berlalu tak menunggu kitaa.
gunakan laa sepenuhnya jangan la leka!
phewww...

hahaha!