Do you like my blog?

Saturday, December 18, 2010

Pelakon Korea Baru. Comel tak?

THE TYPEWRITER : Idati Malek on Saturday, December 18, 2010
Tempoh hari menghabiskan masa dengan perkara normal iaitu tidur, makan, minum,taip mesej, mandi, telefon encik Ridwan dan naik motor tanpa tujuan dengan bermuka blur.
Sama sahaja dalam tempoh beberapa tahun ini,setiap kali cuti memang macam ni. (memang pembuang masa berjaya)

Fikiran aku:

Sebelum cuti : Nanti masa cuti aku nak cat bilik, beli apa-apa yang patut, pergi hang-out dengan kawan-kawan, masak itu ini dan tak lupa study sikit untuk subjek sem depan.

Semasa cuti : Eh okey je rupa bilik ni macam ni, tak yah beli apa-apa(membazir je), hang-out pun nak pergi mana je, biar lah mak masak dan nanti la cuti hujung minggu baru study, sekarang kan cuti panjang.

Selepas cuti : Mak cakap ada tetamu datang tumpang bilik aku(teringat rupa bilik yang macam tongkang pecah), buku-buku berselerak tak ada rak, alamak bila lagi boleh hang-out dengan kawan-kawan,adoi aku masih tak berapa pandai masak dan susahnya subjek ni mana boleh study sekelip mata(menyesal tak study sikit masa cuti).

Penyesalan yang tiada pengakhiran. Oleh itu, buat lah apa yang dirancang sebelum cuti tu.

Aku masih belum buat Cocoa Rich Pudding yang aku inginkan. Walaubagaimanapun berjaya buat Cream Puff yang sangat-sangat diingini.

Lihat ini ada pelakon korea baru yang bermata bulat. Bakal berlakon tahun hadapan.

Hasil usaha gigih mahu join Edit Poster Contest.
comel tak?

14 C.O.M.M.E.N.T.S:

pika said... [Reply]

ni beribu kali ok drpd cinta 4ever tuu weyy..hoho~

titirara said... [Reply]

HAHA , comel sgt !

Fatihah said... [Reply]

Dati..gambar ko comel la!! serius..

Cik Kira said... [Reply]

HAHA!jadi benar seperti pelakon korea gak ^^

misSbLurRy said... [Reply]

comel sampai nak lempang2 je

AISHA INANI said... [Reply]

fuyoh!
terer la hang... cemana buat? ajar ler....

idAti mALek said... [Reply]

pika :
cinta forever tu mmg saje nak bagi kome sume gelak...hahahak tuih....


cmne, gelak tak, gelak tak

idAti mALek said... [Reply]

titirara :
ehem...sape yg comeyy tu? hah?

idAti mALek said... [Reply]

tiha :
dah mcm ni baru ko ckp comey ea

idAti mALek said... [Reply]

cik kira :
rase cm xmao je jadi pelakon korea...dah la dorang nak perang skrg nih..heheheh

idAti mALek said... [Reply]

missblurry:
pijak2 pun boleh..wahahaha

idAti mALek said... [Reply]

aisha :
ko join edit poster contest tu, dkat page hakim zailan ade dye post cara nak buat....

pndai2 la gune photoshop t ea...hahak

pika said... [Reply]

bkn takat gelak..
nk muntah pon ade weyy..haha

Pokok Manggis Depan Rumah said... [Reply]

sape tamu yg datang tu?? :-)