Do you like my blog?

Thursday, December 30, 2010

Updates : CONTEST GAMBAR PALING CHILL 1

THE TYPEWRITER : Idati Malek on Thursday, December 30, 2010
Seperti yang aku tulis pada entri CONTEST GAMBAR PALING CHILL, tarikh akhir bagi contest ialah 31 Disember 2010.

Jadi, CONTEST AKAN DITUTUP pada tarikh 31 Disember 2010, JAM 11.59 PM. (orang DAH sambut New Year tu, dah tutup laa).

It means, ESOK. Silalah join kalau belum, mana tahu ini tuah anda?

Maafkan daku atas keskemaan entri ini.  :P

rasa gambar ini chill tak?? peserta contest aku memang hebat-habat semuanya,...aku pun kalah..ouh.. :(
senarai peserta yang join ada dekat menu bar.(atas tuu)..

7 C.O.M.M.E.N.T.S:

Izyanti said... [Reply]

Yeay..! Tak sabar nak tahu pemenang nya.. Ngee.. Chill hutan kabut.. :D

Me3raD mYraD said... [Reply]

sidang redaksi ?? wahh !! Lame tak dengar namee itu...tak ingat mane penah ade redaksi itu, either dari SERATAS atau matrik meLaka...neway...hope menang itu contest juak !!

idAti mALek said... [Reply]

hutan kabut tak tahu nak pilih sapa bagi menang :(

adoiyai...helppppppppp~~~~~~~~

idAti mALek said... [Reply]

Me3raD mYraD:
mana yg ade mjlh, ade la sidang redaksi :)

aienna said... [Reply]

SEMUA CHILLLL JERRRR










JEEE





JEEE

tikosh said... [Reply]

ahaa.. sume adlah pmenag ;D

aienna said... [Reply]

maaff..
saya dah joinn..
tp sy baru je tukar url..
this is my new url


http://nurainajasril.blogspot.com/2010/12/contest-gambar-paling-chill.html