- See more at: http://www.kertasmerah.my/2012/07/panduan-asas-seo-meta-tag.html#sthash.YveKx12V.dpuf The Event : Fiesta Technopreneur | Hutan Kabut

Idol!

Facebook HK

Tuesday, January 11, 2011

The Event : Fiesta Technopreneur

THE TYPEWRITER : Idati Malek on Tuesday, January 11, 2011
7-9 Januari 2011 :
berlangsungnya event Fiesta Technopreneur yang dianjurkan oleh Kelab Multimedia UKM Kampus KL.

aku,selaku Exco Multimedia (sebenarnya tak ada kaitan) nak upload picas semasa event tersebut (sekiranya aku bukan exco multimedia pun, aku akan upload.hahah)

last minit punya kerja. (sebab salah informasi pasal backdrop)
aktiviti :

Bengkel Grafik
Bengel Inovasi
Bengkel Fotografi

GAMES (PES & Need For Speed)
ICT Race

Pertandingan Fotografi
Pertandingan Video
Pertandingan Poster

##gila rugilah siapa yang tak join tu.(i mean the students in KTSN1) hadiah gila best.



Pikah, Mira & Ecot bersama helikopter yang bakal terbang sebentar lagi.

oh tidak apa yang aku dah buat pada gambar MC ni.
 sedikit teguran, korang ni tak faham betul-betul flow majlis ke? kan ada 3 video sepatutnya tayang lepas perasmian. (tak apalah benda dah jadi, good job).
3 orang ni macam familiar je.


Pengarah Bengkel Grafik yang suka duduk depan laptop bersama-sama EXCO(s) Multimedia 

yaaa yaa itu diaaa helikopter berterbangan.....terima kasih encik yang membawa helikopter ini untuk gimik....!!!!!

Nani dan aku yang menang ICT Race tempat ketiga...!! dapat laa botol air ADIDAS.(mahal tuu, kalo nak aku beli
sendiri memang la tak dapat)

ini dia Nur Afiqah Ruslan yang hebat photoshop lalu memenangi pertandingan poster
di tempat kedua. SYABAS PIKAH!!! *dengan nada sarkastik.

selepas majlis :

1 - bla bla bla bla (gossip)
2 - "b, syg dalam dewan ni, best betullah, banyak awek cun" texting messages...
3 - ngantuk ahhhh....
4 - ...............
5 - camwhoring
6 - 'err...muke aku tak masuk kan?kan?kan?kann???..hehe..konfem ...'
7 - cubaan menyorokkan diri laju-laju

korang berdua nampak cantik malam ni. - ahahahahaha

itu dia penyanyi indie band yg sedang nyanyi lagu emo *kenapa mic nya kat bawah? *untuk mendengar bunyi kasut menari shuffle.

the usher


jika anda lihat yang di sebelah kiri, dia sedang melakukan keajaiban. iaitu menaip mesej di dua telefon serentak menggunakan sebelah mata untuk setiap satu henfon dalam masa yang sama *err..

pencarian mak cik muka belakang yellowpages

laptop pink tu syafiq punya.

si penyanyi dodoian.

pemilik laptop pink sedang nyanyikan lagu SO WHAT dari PINK.

budak OT yang gangster tapi penyayang *walau muka suka muay thai, tapi dalam hati ada taman rama-rama.

 

suka hati korang lah.

aku tertanya-tanya kenapa dewan tak penuh, rupa-rupanya semua tonton AJL dekat kafe *tak supportive langsung la korang ni.
anyway thanks kepada yang hadir dan kepada yang menjayakan majlis ini. million thanks to penaja-penaja kami juga.

i really enjoy this.

#laptop pink milik syafiq tu aku tipu je. mana macho taiko nak guna kaler pink. hahahaha.

nanti baru upload hasil kerja multimedia
(sesiapa yang suka hasil kerja multimedia dan nak ambil jadi exco, sila lah approach syafiq sebab dialah mastermind..hahahaha)

#asal takde gambar band?

2 C.O.M.M.E.N.T.S:

pika said... [Reply]

1)ak x suke dok dpn tuu ehh..ko yg pkse ak sbb ko gelabah n tgn ko da sejuk da tym tuu..haha
2)ak x ske ahh gmbau amek hdiah poster tuuu!!argghhhh!!!ak bnci luqmanul haris!!!
nway..besh fiesta nehh..hdiah mmg gempak..mmg rugi ahh x msuk ptndgn tuu kn~T__T(agak kurg nkat dlm ict d situ yek..haha)

Siti Safiyyah said... [Reply]

hahaha bace caption bawah gamba2 tu tergelak sorg2..siyes mmg kelakar.. :P