Do you like my blog?

Monday, January 24, 2011

GEGAR BLOG : Soalan BONUS ( 1 ) TOPUP RM30

THE TYPEWRITER : Idati Malek on Monday, January 24, 2011
Soalan berdasarkan pada blog penaja : FASIHAH SUPIAN
  1. Soalan pertama .. Apakah warna asal blog penaja soalan bonus ( 1 ) ini ? Letakkan gambar print screen gambar template asal sekali ..
    WARNA HIJAU!!!

  2. Apakah pendapat anda mengenai warna baru blog penaja ?
    Cantik bila mempunyai combination biru & hijau turqoise. damai mata memandang. tak striking, dan ceria.loading pun cepat.sebab bawah 100.0 kb. hehehe....sempat plak cek kan.

    • Berikan kelemahan yang ada dalam blog beliau
      - warna background dengan warna font untuk post title tu macam tak sesuai.nampak tenggelam
      - bloggers list tu mungkin boleh buat 'show 5' tu untuk pendekkan lagi scroll blog.(ye kot).

    • Cadangan untuk mencantikkan lagi blog beliau
      -tambah Google search yang untuk blog punya. macam Ben Ashaari buat.nanti senang kot orang nak search apa-apa yang cik Fasihah dah post dalam blog.
      -

  3. Berapa ekor kumbangkah yang terdapat didalam blog beliau ?
    ada 11 ekor kesemuanya.!!

    sekian.

1 C.O.M.M.E.N.T.S:

Lulu caldina said... [Reply]

takde rezeki nak menang, takpe, jgn putus asa, cuba lagi..good luck..