Do you like my blog?

Wednesday, January 5, 2011

Klon GF Khairul Fahmi??

THE TYPEWRITER : Idati Malek on Wednesday, January 05, 2011
bersempena kegilaan para blogger update tentang khairul fahmi, aku pun nak update lah juga. pada malam Malaysia vs Indonesia di Bukit Jalil, Kuala Lumpur, aku tak tengok sebab aku pergi lalala. apa itu lalala? tekan lalala sini.

masa lawan kat indonesia tu pulak, aku ada meeting, tapi masa tu hujan. aku baring-baring tunggu hujan berhenti tapi tak henti-henti lalu aku pun terlena ke mimpi paling dalam. meeting aku tak pergi, bola pun aku tak tengok. tapi aku dengar suara orang sorak-sorak dari tempat TV yang pasti bising gila(kenapa perempuan tengok bola mesti lagi 'hebat' dari lelaki tengok bola. terutama part sokongan moral iaitu 'jeritan maut'.)

lepas tu orang cerita pasal bola haram aku tak tahu apa, tapi perkataan paling famous adalah khairul fahmi, laser,  seronok dan khairul fahmi dah ada gf. keywords ni tak pernah sampai lagi kat Hutan Kabut sebab aku tak pernah update pasal bola malaysia.(eh?)

oh bercakap tentang gf khairul fahmi, pertama kali aku bukak blog dia, aku tengok gambar. aku tengok gambar dia banyak-banyak-banyak kali. siap tenyeh-tenyeh mata aku sampai kaler hijau, muka dia macam familiar.
ini dia khairul fahmi (aku pun baru kenal..)

tapi aku menafikan. nama pun lain. kawan-kawan aku pun meragui nya. kami dalam dilema. semua dalam dilema. kami panik. kami disko. (eh?)

korang jawab lah keraguan hati kami ni.

ini dia...

kiri : GF khairul fahmi sebenar / kanan :bukan GF khairul Fahmi





okay okay sebenarnya aku nak buat lawak je. (gambar dari blog jejariruncing milik cik elia)

sebenarnya, ini coursemate aku, Diya.(pertama kali update pasal diya.)

kepada cik Elia, kami minta maaf. saja nak gurau-gurau. hehe.

##tapi aku rasa muka macam sama sikit-sikit.hehehehehehehe

19 C.O.M.M.E.N.T.S:

Atiqah Shaharin said... [Reply]

haha. part yg pompuan tgk bola dgn jeritan yg lby hbat dan maut tu aku stju 200%. gler memekak nk mmpos aku tgk bola dgn dorg ni. haha. smpai warden psan soh diam.ahha

idAti mALek said... [Reply]

tu lah, jerit cm nak kluar anak tekak...hahahahahah~

Wan Anis Ferlisa said... [Reply]

haha . nak same laa muke dorang . hehe

farasakura said... [Reply]

kat tempat fara pun same =,=
tengah belajar dok dgr bunyi org menjerit
-jerit
ingatkan diorg tengok cite hantu,rupenye bola
satu blok bergegar diorang menjerit
adoii

DiNaZ said... [Reply]

anda telah di tag

http://nazariahmohdmurad.blogspot.com/2011/01/mama-kembar-3-buat-giveaway-yay.html

dedeyfadzly said... [Reply]

WEI PEDAJAL KAWAN BAIK NIH... TAK TAKUT KENA SEMBELIH KER...AHAKZ

mira z said... [Reply]

nko tido??haha

faRiha said... [Reply]

eih2.. same la.. ade la sket2.. hehe~~ Elia tu sepupu akak.. ko godek2 blog dia tak nampak gmba akak ke.. haha~~ saje je main2.. bukan nak tumpang glemer ye.. hehe~~

n!da said... [Reply]

eheheh. ur mate is sweeter. hohoho

idAti mALek said... [Reply]

Wan Anis Ferlisa :
tu la...mkhluk 'diya' tu bukan nak mengaku..hahaha

idAti mALek said... [Reply]

farasakura:
aku nih tak tenteram nak melelapkan mata~

idAti mALek said... [Reply]

DiNaZ:
ouh thanks~

idAti mALek said... [Reply]

dedeyfadzly:
sbb tak takut la aku buat...hahahahah

idAti mALek said... [Reply]

mira z :
weih, bukan sbb tdo tu aku x pi meetg ea.....aku bgun tdo pun masih hujan...hujan lama kot...~

idAti mALek said... [Reply]

faRiha:
tau....sebab ade ternampak komen kak fariha kat blog dye...eh dye org mane?tak baca abeh plak blog dye kan...hahahahaha..

agak2 sepupu akak marah x sy wat entri ni...(tp muke dorng mcm nak dekat sama)..

idAti mALek said... [Reply]

n!da:
really?

ouh i hope DIYA doesnt find out bout your comment..or else dye akan SUKA GILAA...hepi abesdye nanti...wakaka

AISHA INANI said... [Reply]

ciss ingat ko nak edit muka ko lagik jd mcm muka jejariruncing nih! haha.

neway aku tak minat bola sangat, terpaksa baru tengok! haha.

nazihahisa said... [Reply]

muke sgt iras! hehehe

buDAK keCIK said... [Reply]

walaweys, ak ingtkn klon elia tu adelah ko. kalu x, konpem ramai akn jd followers ko. hee

tapi siyes mmg sebijik cam klon si elia~! elia vs diya. sgt serupa. like a twin~!

kirim salam kt diya okeyh...pesan kt dia, kalu nk menyamar jd gf KFCM pn boleyy. wee~~~