- See more at: http://www.kertasmerah.my/2012/07/panduan-asas-seo-meta-tag.html#sthash.YveKx12V.dpuf Updates : CONTEST GAMBAR PALING CHILL 2 (2 Jan 2011) | Hutan Kabut

Idol!

Facebook HK

Sunday, January 2, 2011

Updates : CONTEST GAMBAR PALING CHILL 2 (2 Jan 2011)

THE TYPEWRITER : Idati Malek on Sunday, January 02, 2011
assalamualaikum wbt dan selamat petang yang dah gelap semua (selamat malam tu ucap masa nak tidur kan kan kan?).

saya Idati Malek, pemilik blog Hutan Kabut ini, ingin memohon maaf sebab saya tak nak umumkan nama pemenang Contest Gambar Paling Chill.

saya mohon maaf! jangan marah tau. pergi join contest lain dan dapatkan hadiah.














































okay. gurau je. pemenang contest akan diumumkan sekitar minggu ini atau minggu hadapan. aku busy sikit sekarang (masa aku keluarkan contest ni, aku tak expect yang aku akan busy macam ni. minta maaf semua.)

## susah gila nak judge gambar korang ni tau. semua nak chill je kan. hoho. (gilaa...)

semoga anda ceria selalu lah. chill-chill-chillies.

ada contest lain yang anda boleh join :

Pertandingan Video Fiesta Technopreneur
Pertandingan Fotografi Fiesta Technopreneur

Untuk pengetahuan, hadiah untuk contest ni 10 kali ganda best dari hadiah CONTEST aku. masuk la. aku pun masuk. (hehehe....)



promotion FIESTA TECHNOPRENEUR UKM KKL

10 C.O.M.M.E.N.T.S:

hamihemo said... [Reply]

minta2 la menag hahah..(x malu kan)

Kuronofu91 said... [Reply]

huhuhu...I wish I win too~~~~

Luqman hakim kamarudin said... [Reply]

saye rase saye la pemenangnya... :P

Izyanti said... [Reply]

tak pe. kitorang paham. jg diri jugak.. takut ada jugak yg jatuh sakit t. tc. >.<

AISHA INANI said... [Reply]

haihhh, ape cer eh aku??
tapi tak menang pon takper, dorng yang lain superb kann?

selamat menjudge!

n!da said... [Reply]

huhu. sepat la. tasabo ni nk tgk pemenang. hadiah ape ek? lupe la. huhuu.

pe kate update hadiah plak? kui3.

Siti Safiyyah said... [Reply]

hehe takpe takpe saya sanggup tunggu :D

idAti mALek said... [Reply]

erk..sabar semua...hehe..jom la join contest fiesta technopreneur tu dlu..hadiah konfem2 lumayan.....!!

whitechocolate said... [Reply]

saya harap yang jdk pemnenang 2 mmg betul2 yang layak la..hehe..
so..papehal congrats bg spe2 yang menang nanty~!=)

elleyayah . said... [Reply]

xsabar2 nak tau result.harap2 sy menang. amin