- See more at: http://www.kertasmerah.my/2012/07/panduan-asas-seo-meta-tag.html#sthash.YveKx12V.dpuf adakah anda layak untuk di stalk? | Hutan Kabut

Idol!

Facebook HK

Wednesday, February 23, 2011

adakah anda layak untuk di stalk?

THE TYPEWRITER : Idati Malek on Wednesday, February 23, 2011
hobi sejak akhir-akhir ini ialah stalk orang*sebenarnya dah lama suka.
terima kasih kepada Nania The Raksasa kerana transferkan hobi itu kepada aku. dengan itu di kala-kala bosan boleh lah menaip perkataan facebook.com lalu, lalu, lalu (gagap) stalk orang yang mempunyai ciri-ciri di bawah.

1. bapak perasan
2. pengacau bf/gf orang
3. players
4. si kacak, si cantik
5. orang yang di admire
6. orang yang pakai tudung tapi diam-diam freehair lalu upload gambar banyak-banyak
7. lelaki nampak baik tapi dalam FB letak gambar peluk-peluk,cium-cium dengan gf & vice versa
8. lelaki/perempuan masa kat sekolah skema/nerd/geek habis tapi recently sangat cool dengan fesyen up-to-date
9. lelaki/perempuan pendiam masa sekolah tapi sekarang dah ada bf/gf yang tak dijangka mereka boleh ada
10. orang yang tak dikenali dan bakal di remove dari friends list.

tak tahulah bermanfaat atau tidak hobi yang ini. macam tak je. 
sapa-sapa ada kategori ni, silalah tinggalkan link FB anda untuk aku stalk. sokong lah hobi aku untuk menjana masa depan yang gemilang ini.

terima kasih.

8 C.O.M.M.E.N.T.S:

Miss Tatie said... [Reply]

mehla sertai contest ini.... yang dah berkahwin/ belum berkahwin dialu-alukan..hadiah lumayan!
http://berkatalahdia.blogspot.com/2011/02/contest-mesti-menang.html

AISHA INANI said... [Reply]

woiii.. sedihnya aku!
satu pon aku takder. ahh mmg tak layak di stalk la tuhh. grrr! huahhh,

miss lolly a.k.a luvfareda said... [Reply]

kesemuanya^^ wakakka

meh stalk aii :P

Cik Atiqah Shaharin said... [Reply]

best gler hg pnye hobi, aku nak gk la hobi cmni.hehe.. nk stalk junior kerek kt sni.

idAti mALek said... [Reply]

Miss Tatie:
terima kasih sbb invite...insyaAllah nty sy join.~

idAti mALek said... [Reply]

AISHA INANI:
yeke?nasib ahh ko..hihihi

idAti mALek said... [Reply]

miss lolly a.k.a luvfareda:
hahaha...dah lama dah stalk2 lolly _ooppsss..hehehhe

idAti mALek said... [Reply]

Cik Atiqah Shaharin:
sila sila