Do you like my blog?

Sunday, February 13, 2011

Aku, Dia & Vintage Photo Contest

THE TYPEWRITER : Idati Malek on Sunday, February 13, 2011
aku excited nak join contest yang satu ni.

tapi dalam hati rasa 'omaigod apa dia vintage nih? bebel bebel bebel'. ambil masa lama jugak aku fikir macam mana nak buat. berdebar-debar.

*malu nak tunjuk hasil kerja aku yang hodoh pada encik Kamal. err,...hehehe.

klik banner untuk ke contest.
mula-mula sekali, saya nak cakap pada Encik Kamal, saya mintak maaf. saya suka-suka nak join contest ni tapi sebenarnya saya buta editing.  >.<"

jadi gambar yang dijadikan mangsa.








lalu ditransformkan menjadi vintage pada fahaman saya >.<



lalala...hodoh hodoh hodoh....


poyo je jadi fotografer .


kalau gambar pengantin ala-ala vintage style apa....hahahaha...

haih....biasa je kan vintage aku...huaaaa......   T.T

takpa2, seronok support contest member >.<

nak tag


nak join, klik banner yaww.....kekeke

14 C.O.M.M.E.N.T.S:

::Cik Zatie:: said... [Reply]

nice~

cikzatie pun ade terjoin jgk benda alah ni.hehe

gud luck ye :)

yaya(; said... [Reply]

dslr ape ni ? smadd ar gambr !! I LIKE!

fairuz alwani said... [Reply]

wowww, cantik. gudluck okay ! :D

kamarukom said... [Reply]

tenkiu idati :)
hehehe join jugak kamu akhirnya!
gudlak tau ^o^

kamarukom said... [Reply]

xperlu sori2 la ish...contest bese je hahak

AMOI KUSUT said... [Reply]

nice pix!

idAti mALek said... [Reply]

::Cik Zatie::
ouh tq..

gudluck jugak :P

idAti mALek said... [Reply]

yaya(; :
DSLR? yg mana?

kalo dslr dlm gmbar tu sony a300.
tp bukan sy punye T.T

jd wrtawan kolej je....huk2

idAti mALek said... [Reply]

fairuz alwani :
haha...cntik ke? >.<

thanks.

idAti mALek said... [Reply]

kamarukom :
ur wlcome...

hahaha...sy mmg nak join...tapi segan2 ayam plak tngok contestant lain yg pix cntik2...

idAti mALek said... [Reply]

AMOI KUSUT :
thanks taw :P

Cik Yana said... [Reply]

Ramai join kontest ni cik Yana tengok. Gud luck ye :)

idAti mALek said... [Reply]

yana:
hahah...tu lah pasal...~

kamarukom said... [Reply]

kekeke...okey idati~~ noted :)
tukar je byk mane pun..sy bkn prsan sgt sbb xcek btul2 lg muahahaha