- See more at: http://www.kertasmerah.my/2012/07/panduan-asas-seo-meta-tag.html#sthash.YveKx12V.dpuf Cerita Kosmos | Hutan Kabut

Idol!

Facebook HK

Sunday, February 6, 2011

Cerita Kosmos

THE TYPEWRITER : Idati Malek on Sunday, February 06, 2011
Cosmo World, Timesquare (alamak gelap plak gambar ni)
awak yang hensem, semalam kita pergi Cosmo World dekat Timesquare sama-sama. mula-mula awak sangat excited dan bersinar-sinar macam bunga matahari sebab kita melompat-lompat macam budak hyperactive. haha.

tapi lepas tu awak malap macam mentol lampu neon yang dah terbakar.

first game kita naik 'spinning orbit', awak seronok. awak cakap seronok ada kat atas. lepas tu kita decide nak naik 'space attack' yang bersilang-silang tu. saya takut jugak lah. tapi sebab ada awak nak main sama, saya okay je.

saya seronok je naik sambil gelak-gelak. saya dengar awak jerit-jerit. saya ingat awak okay. lepas tu awak cakap awak pening, tapi saya gelak-gelak pulak sebab saya ingat awak main-main. jahat kan saya. saya dengar jugak awak cakap 'ahh tidak, kite akan mati'.

rupa-rupanya awak pening betul-betul. kesian dia. lepas tu kita paksa dia naik roller coaster dengan kereta tu. masa naik roller coaster awak jerit jugak. sebab awak pening. bila kita dah sampai, awak ingat kita still terbalik lagi.

tapi kan , saya tak sempat rasa takut.hehe.solero shot dekat genting lagi terbaik.

lain kali saya tak nak paksa dia pergi tempat macam tu lagi. hehe. sori awak. kita pergi tepi pantai la lain kali.
gambar ditangkap sebelum pening-pening lalat
hyperactive?


10 C.O.M.M.E.N.T.S:

AMOI KUSUT said... [Reply]

hehehe..
cian dia..

AISHA INANI said... [Reply]

aku ng munchet pi sini kan, anik 2 benda jek.
dua2 penakot. RUGI!!! haha

kamarukom said... [Reply]

hahahaha kesiaaannn mamat tuh

bunga said... [Reply]

haa..kecian..tapi sweet la..

idAti mALek said... [Reply]

amoi:
ksian kat sape ney?

idAti mALek said... [Reply]

aisha:
hahaha...kire aku x la rugi sngt...sbb main 4 bnda...kekekeke

idAti mALek said... [Reply]

kamal:
tau pun...kesian mamat tu kan..kkekeke

idAti mALek said... [Reply]

bunga:
erk??
sweet ke??hahahaha

n!da said... [Reply]

betol2. klw da naek solero shot. maen la game ape2 pon, da xrase adventure dah. hehehe

idAti mALek said... [Reply]

n!da:
haha taw xpa....