- See more at: http://www.kertasmerah.my/2012/07/panduan-asas-seo-meta-tag.html#sthash.YveKx12V.dpuf orkestra yang berbaju kurung dan berbaju melayu | Hutan Kabut

Idol!

Facebook HK

Sunday, February 27, 2011

orkestra yang berbaju kurung dan berbaju melayu

THE TYPEWRITER : Idati Malek on Sunday, February 27, 2011
aku tak rasa pelik sebab ni budak-budak sekolah aku. hehe.

tapi bila fikir-fikirkan balik, semua budak orkestra ni pakai baju kurung dengan baju melayu. sangat comel ok.
hahahah. boleh lah tengok my juniors play in Orkestra Muda Bainun(OMB). they rock walaupun berpakaian tradisional dan main lagu Maher Zain. selalu tengok yang main orkestra nusantara(caklempong and all that) je yang pakai pakaian tradisional. hihi.



i like. 

6 C.O.M.M.E.N.T.S:

Nobita Sensei said... [Reply]

sempoi jugak.

naqiah said... [Reply]

asik cina je.. bagus2.. thumbs up!

tulips etu chinta.. said... [Reply]

okestra !

aww !

best !

jelez ~

idAti mALek said... [Reply]

Nobita Sensei :
memang sempoi >.<

idAti mALek said... [Reply]

naqiah:
hahaha...gerenti ni suma melayu~

idAti mALek said... [Reply]

tulips etu chinta..:
best mmg best.
tp seksa nak blatih..hohoho~