- See more at: http://www.kertasmerah.my/2012/07/panduan-asas-seo-meta-tag.html#sthash.YveKx12V.dpuf Thanks For The Stitch ! | Hutan Kabut

Idol!

Facebook HK

Wednesday, February 9, 2011

Thanks For The Stitch !

THE TYPEWRITER : Idati Malek on Wednesday, February 09, 2011
tadi baru je upgrade rupa bilik aku dari tongkang pecah kepada tempat tinggal manusia. haha. tempat aku terlalu eksotik untuk manusia. sangat kreatif sampai kawan-kawan datang pun fikir 'dia ni tak nak bagi aku duduk ke?'.

dari petang aku rasa tak sedap badan. masuk ni dah 3 hari aku demam. ape kena aku pun tak tahu. mungkin terkejut balik KL yang panas ni kot. hari tu kat Terengganu dah seronok sakan dengan program.

semalam aku pergi pejabat untuk ambil hadiah dari encik kamal yang baik hati.jauh tu. dari Japan. sebenarnya aku tak layak dapat hadiah dari dia, tapi dah orang nak bagi, tak kan kita tak nak terima. kan kan.

sebenarnya dia ni pemenang Contest Gambar Paling Chill yang aku anjurkan dulu.

perbualan di kaunter pejabat :

perbualan selingan dahulu....
aku           : kak, ni ada orang suruh hantar surat kat sini (sambil bagi dua pucuk sampul surat untuk students dekat K4. ini ipin yang suruh aku jadi despatch).
akak ofis  : sapa punya ni? sapa yang bagi?
aku          : erk..tak tahu. ini untuk K4. Ipin yang bagi.
akak ofis : Ipin? sapa Ipin tu??!!(muka tanda tanya)
aku         : Ipin tu...err (tengah fikir nak explain), emm..jaksa.
akak ofis : oh. ok. (sambil ambil surat).

masuk motif sebenar.
aku         : kak, saya nak cek ada surat atau barang yang dah sampai.
akak ofis : nama kamu sape? (tanya macam cikgu disiplin).
aku         : (ketar)..idati malek.
akak ofis : oh. ada.   em..jauhnya barang ni datang. sapa yang hantar ni? (soalan macam polis trafik disertai dengan pandangan curiga..)
aku         : err...itu kawan saya.
akak ofis : ye? (pandangan yang sangat menafikan. aku sangat pasti dia ingat encik kamal ni bf aku... T.T)

aku blahh. nak pulak kan aku explain panjang lebar kenapa seorang lelaki dari Japan yang bernama Kamal hantar barang yang berlabel 'toy' pada aku. hahaha.biarlah aku je tahu, akak ofis tak perlu tahu sangat. nanti akak ofis jeles, akak ofis cari blog ngan FB Kamal sebab nak mintak hadiah jugak.

habislah anda Encik Kamal. hehehe.

lagi cantik dari tulisan aku (T.T)

tadaa...stitch yang comel. ada kelopak bunga yang wangi dan origami lagi.  ^.^

yey. patrick dah dapat kawan baru.
by the way. million thanks to you kamal.



4 C.O.M.M.E.N.T.S:

CaDLyNN said... [Reply]

oh..tomeinye stitch itu

kamarukom said... [Reply]

ngehngehngeh~~~ smlm dh tgk hr ni bru komen huahuahua...same2 n tenkiu jugak kat kamu ye idaty kabut~~~ hehehehe

idAti mALek said... [Reply]

cadlynn:
tomey kan...kukukuku(buat bunyi comey)

idAti mALek said... [Reply]

kamal :
haha....ur welcome ~~~~

comey nye stitch tu..