Do you like my blog?

Monday, March 14, 2011

recently me

THE TYPEWRITER : Idati Malek on Monday, March 14, 2011
recently entri aku banyak emosional dan rebel. aku tak bermaksud, aku mintak maaf. tak kurang yang aku mensarkastik orang lain.

hari ini aku buat benda yang aku dah lama tak buat bila rasa kecewa*macam budak-budak update entri*.
dengar lagu guna earphone dengan volume paling kuat, makan sambil tulis diari.

bila lah rasa macam ni akan hilang.setiap hari bangun pun masalah ni tak setel bila ada si kepala batu yang spell orang lain jadi sempit hati.

silalah mati cepat si kepala batu punya perangai. aku terseksa.


9 C.O.M.M.E.N.T.S:

AISHA INANI said... [Reply]

susah nak harap org berubah.
better try slow2 to accpet him/her. okk?

me suya said... [Reply]

its ok.. be urself.. insyaALLAH.. be good as good u need to be

atiqa aris said... [Reply]

haha lawak la ayat awak semua:D

hiro said... [Reply]

apa gunanya hamba sebagai kawan jika tak dapat tolong tuan hamba.

idAti mALek said... [Reply]

aisha:
not her/him.

it's them.

idAti mALek said... [Reply]

suya :
^.^

idAti mALek said... [Reply]

hiro:
thanks hiro :)

idAti mALek said... [Reply]

hiro:
thanks hiro :)

idAti mALek said... [Reply]

atiqah:
ape yg lawak??