- See more at: http://www.kertasmerah.my/2012/07/panduan-asas-seo-meta-tag.html#sthash.YveKx12V.dpuf kategori perempuan : skema, petak. | Hutan Kabut

Idol!

Facebook HK

Thursday, April 7, 2011

kategori perempuan : skema, petak.

THE TYPEWRITER : Idati Malek on Thursday, April 07, 2011
karakter :
tak langgar peraturan, tak suka berfoya-foya, cakap satu tone atau sentiasa serius, tak ada humor, selalunya pandai sebab asyik study 24 jam. kalau rasa excited pun, muka masih di tahap reaksi yang sama; tak ada perasaan.

cinta :
selalu bercinta dengan lelaki skema jugak tetapi jangan terkejut kerana mereka mengimpikan lelaki yang hot.  jangan terkejut kalau mereka suka beli majalah 'Mempelam' dan diam-diam kumpul poster artis lelaki pose dalam kolam renang pakai boxer. (erh?)

kewangan :
kewangan stabil. berbelanja ikut keperluan, kebanyakan tak suka pinjamkan duit pada orang. kalau pinjam jugak, kena pulangkan cepat-cepat.

fesyen :
fesyen 1 hala sahaja tapi bila ada event, tak disangka beli baju sangat vogue. tapi masih ada masih iaitu se'vogue mana pun, skema masih ketara. iaitu dari segi pergaulan dan cakap.

contoh muke skema ikut Google :

x guna Google muke aku pun dye cakap skema gak ea?
helo, aku tak simpan poster lelaki pose dalam kolam renang. lelaki pose tepi sungai ade laaa...eh..oopps.bukan..takda takda. hahaha.

5 C.O.M.M.E.N.T.S:

Mish Apple said... [Reply]

hahaha.. majalah pelam..? eewwwwwww.. *ni perempuan gedik

idAti mALek said... [Reply]

hahaha..pelam best!!!

AISHA INANI said... [Reply]

aku terimagine WITCH YOO HEE! hahaha.

sungguh skema dia tuhhh. adoi.

btw, hg skema?? auww. nak satu gmbar abam poster renang nampak dada. haha

idAti mALek said... [Reply]

aisha:
abam pose tepi sungai ai je bley simpan k..hahahak

Cik Atiqah Shaharin said... [Reply]

nt dorg jmput hg jd editor mjlh mempelam tu, sbb hg ade pic balak hot tepi sungai.haha