- See more at: http://www.kertasmerah.my/2012/07/panduan-asas-seo-meta-tag.html#sthash.YveKx12V.dpuf sebuah entri kurang ajar you, ok tak, aku tipu | Hutan Kabut

Idol!

Facebook HK

Monday, April 25, 2011

sebuah entri kurang ajar you, ok tak, aku tipu

THE TYPEWRITER : Idati Malek on Monday, April 25, 2011
'Teruslah berada di carta hati kita..' from song entitled 'Carta Hati' by NajwaLatif. *suddenly i'm pro-AnwarHadi. *giggles dengan mengada sekali. (do not understand me?, just type there 'inianwarhadi.com')

really inspired by him. i said inspired, not falling for. most people misunderstood what I type no matter what kind of entries I published before. (and the unknowns spam with 'komen yang tidak membina langsung lalu aku berasakan mereka cumalah attention seeker yang kurang kasih sayang sesiapa. mahupun kucing tidak mahu menyayangi mereka. sungguh kasihan. jadi aku meng'approve' komen mereka dengan sedikit rasa kasih sayang supaya mereka berasa masih ada kehidupan untuk mereka') - tiba-tiba I type in BAHASA.

really feels like being insulted actually. (suddenly being emotional because of this nicotinic, dangerous , kind of ignorant subject). no matter what I do, i'm suck in English. only I know that. actually many knows that. when I talk, it sounds like 'akk akq kerk rukkukk kukk sehishossskreeee rrrr grrrr'. got that? you don't even 'understank', ain't right?

that's why I'm into encik Anwar Hadi now. yeay! help me, help me.

eh..macam kiut pulak aku rasa.

2 C.O.M.M.E.N.T.S:

me suya said... [Reply]

suya suka jugak!

akuwanblur90 said... [Reply]

Mrs Hutan Kabut -->> teruskan kecekalan dlm dunia Blog.. huhu.. chaiyok chaiyok.. kamsamida.. erk.. sayonara lah.. hehe