- See more at: http://www.kertasmerah.my/2012/07/panduan-asas-seo-meta-tag.html#sthash.YveKx12V.dpuf pilihan si gemuk yang introvert | Hutan Kabut

Idol!

Facebook HK

Thursday, May 12, 2011

pilihan si gemuk yang introvert

THE TYPEWRITER : Idati Malek on Thursday, May 12, 2011
selesai menonton Dream High & Gaduh. tapi masih belum tamat special episod. rasa-rasa mahu keluar, gara-gara jejaka hangit simbah-simbah asid yang ternyata attention seeker itu punya kerja, aku menggemuk di dalam bilih H20tujuh. tak sanggup nak ambil mesin penimbang. kemungkinan bacaan amat menyayat hati dan sanubari.hingus aku pun sudah kering,tak mampu dikesat. menangis sebab gemuk memang penat. dan tak bermakna.

mungkin aku jugak akan mula menyimbah asid pada perempuan-perempuan kurus. beware.

heho. gelak ku dengan hodoh. jom kita bakar semua baju yang kecik-kecik untuk perempuan kurus. hehehe. satu langkah ke arah pemakaian busana muslimah tu.

idea no 2 aku lagi boleh diterima. gula mahal sekarang, asid pun mahal lah kan. kita mesti berjimat.

1 C.O.M.M.E.N.T.S:

Angah said... [Reply]

ingat aye je yang takut dengan mesin penimbang...

janga sedih, gemuk pun comel apa...