Do you like my blog?

Monday, June 20, 2011

Gambargrafer pinjaman di taman angkat UKM

THE TYPEWRITER : Idati Malek on Monday, June 20, 2011
semalam selepas kemeletupan tayar bas sebanyak dua kali, barulah sampai ke hostel. bagus betul sampai 2 kali kebabow. hahaha.

sebenarnya dari Taman Cendana, Pasir Gudang Johor, kembali ke Kuala Lumpurku Indah. berpaksikan nama Mesra Ilmu, aku dan kawan-kawan se'UKM', berkampung @ bertaman di Taman Cendana. dan aku ada keluarga angkat kali kedua selepas di Terengganu. (aku telah menduakan Ganu Kite). *forgive me for being terlalu skema menaip ayat*.

as multimedia exco, walaupun sebenarnya tidak terlalu membuat kerja (lalu menghantar emel tunjuk sebab tak datang kelas), aku penat lah jugak. kerana baru berehat beberapa hari, dah pergi program lain pulak. nevermind. lagipun berasa gembira di sana.

kinda menjadi fotografer jadian di sana. just borrowing other's DSLR kerana aku tak ada 'benda itu' (dslr laa). fotografer kita yang hebat-hebat adalah Chip, Mira Azha, Zaki, Rabb, Farah & beberapa yang lain. sebenarnya semua fotografer UKM hebat-hebat. (cubaan meng'include'kan nama aku). meminjam gambar mereka untuk diletakkan di sini ya.

(cuma meng'upload'kan gambar yg ditangkap aku menggunakan kamera pinjaman. kecuali dua gambar..kerana takut copyright hak milik orang lain, aku bakal kena saman kalau sukahati upload)
ini bukan aku tangkap







seekor kucing padang pasir. warf!


barisan fasi yang ter'cut out. ini juga bukan aku tangkap.
editing by me.

terima kasih keluarga angkat, famili-famili angkat taman cendana, SK Taman Cendana, dan semua yang turut menjayakan program. 1 komuniti, 1 hati.

4 C.O.M.M.E.N.T.S:

adwafarahin said... [Reply]

kim salam kt awin ckp rindu die!!!
:)

Roza Ami Nanomiya said... [Reply]

lepas ni mengidam dslr sendiri plak

cucu umie said... [Reply]

lepas nie grenty ad dslr saendirikan..hehe gmbo first cantik lol..

Idati Malek said... [Reply]

haha..amin...kalo ade duit lebih bleh la beli dslr.